De eerste keer dat ik met Bep & Co in aanraking kwam was op Twitter en een tijdje later zag ik ze op de Tweetmarket staan in Rotterdam. Wat was ik verliefd op die toffe babyrompertjes en stoere shirtjes voor zowel jongens en meisjes. Voor de kleine uk nam ik toen al een geweldige grijs-gestreept rompertje met een ster op de billen en bijbehorend mutsje mee. Zo leuk!

Voor Eva mocht ik onlangs wat uitzoeken op de website van Bep & Co, maar Eva heeft een eigen willetje en dus kropen we samen achter de computer. Eerst zochten we uit wat voor kleur shirtje ze wilde. Bij Bep & Co kun je ervoor kiezen om iets uit de collectie 2014 te kopen of zelf een shirtje te ontwerpen. De collectie 2014 is echt zo leuk en vernieuwend; van hoodies met stoere prints, tot witte shirtjes met enkel een snor erop. Ik hou ervan! Enkele voorbeelden:
collectie-bepenco
Eva wilde echter liever zelf een shirtje uitkiezen en het begon met de kleur. Stellig zei ze; “Roze met korte mouwen.” Daarna scrolden we door de mogelijke applicaties, dat was nog wel moeilijke keuze. Uiteindelijk viel haar oog op een uiltje en op de vraag of ze ook nog haar naam op het shirtje wilde, was ze vrij duidelijk. Nee! Samen met Samantha, de eigenaresse van  Bep & Co, zocht ik de kleur van het uiltje uit. Wat een fijne service!
Met het uitpakken van het pakje moest Eva echter haar geduld zien te bewaren. Het was zo mooi ingepakt dat ik dat ook graag op de foto wilde zetten, maar het werd inmiddels al donker. Dus de volgende dag maakten we samen het cadeautje open en was Eva supertrots op het eindresultaat. Een shirtje dat ze helemaal zelf had uitgezocht, daar maak je een kleine dame in de dop erg blij mee! Moeders werd blij van de kwaliteit van het shirt (lekker dik) en de mooie applicatie erop. Inmiddels is het shirt al een aantal keer in de was én droger geweest en ziet het nog steeds netjes uit. Superfijn!
eva en bepenco

Win ook zo’n stoer shirt van Bep & Co!

Wij mogen onze lezers weer verwennen! Namens Bep & Co mogen we baby- of kindershirt met korte mouwen inclusief een applicatie naar keuze weggeven! Meedoen is heel gemakkelijk. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is lid worden van onze Facebookpagina en een reactie te geven onder het bericht Win ook zo’n stoer shirt van Bep & co! Je kunt meedoen tot en met 19 maart 2014! Delen met je vrienden wordt gewaardeerd (des te vaker kunnen we winacties doen), maar is niet noodzakelijk. Bep & Co volg je natuurlijk ook op Facebook

Lees meer over winacties op Love that!

Show Full Content
Previous Wat hebben de mannen het toch zwaar
Next Een bijzonder boek van Bijzonder Plekje

5 thoughts on “De stoerste shirtjes voor jouw kleintje shop je bij Bep & co

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: