Wat voor webshop schuilt er achter de enorm vrolijke naam Olifantastisch? Het is een webshop vol met producten voor je planbord. Wij lopen er inmiddels ook tegenaan; de eeuwige vragen van onze kleuter. “Mama, is het vandaag al weekend? Moet papa vandaag werken? Ga ik vandaag naar de gym?  Wanneer komt mijn vriendinnetje spelen? Hoeveel nachtjes slapen nog voordat tante Sanne komt?”  En dan gaat Eva nog niet eens naar school (lees hier waarom).

Hoe fijn is het als je voor dit soort vragen en natuurlijk voor heel veel andere doeleinden de dagen van de week inzichtelijk kan maken voor je kind. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer de kinderen duidelijk voor ogen hebben hoe de week of de dag eruit ziet, ze daar heel veel aan hebben. Structuur komt in iedere fase weer terug, dat blijkt maar weer!

Bij Olifantastisch kan je complete magneetborden inclusief magneten bestellen. Je kunt ze gebruiken om je kind inzicht te geven in hoe de dag en/of de week eruit ziet. Ze zijn ook te gebruiken als beloningsbord bij bijvoorbeeld het zindelijk worden en als aftelbord bij bijvoorbeeld Sinterklaas, verjaardag en vakantie. De symbolen zijn sprekend en gezellig van kleur. De magneetjes zijn in sets te koop, maar ook als losse magneetjes. Ideaal als je veel speeldates hebt of als je vaak wat af te tellen hebt. Een onwijs fijne bijkomstigheid is dat de magneetjes helemaal niet duur zijn. Een complete set magneetjes kost 9,95 en de losse magneetjes gaan vanaf 0,25 cent. Shoppen maar!

planbord magneten olifantastisch

1. Een van de leuke magneetjes is een tent! Super als je dus gaat kamperen, dan is het lekker duidelijk wanneer je je op vakantie gaat! Mocht je met de caravan op vakantie gaan, dan is er ook een variant met caravan.

2. Hoeveel nachtjes slapen nog, vanaf nu kunnen de kinderen het zelf lezen. Geen gekke vragen meer dus. Ideaal!

3. Wil je je kindje zindelijk maken? Dan is natuurlijk een beloningsbord heel handig. Je krijgt niet alleen de WC magneetjes, maar een compleet setje om het zo duidelijk mogelijk te maken

4. Aftellen naar Oud & Nieuw of een ander spectaculair feest, is natuurlijk super met zo’n vuurwerk-magneetje 

5. Je kunt natuurlijk ook aftellen naar de intocht van Sinterklaas of pakjesavond. Ook hiervoor zijn er diverse magneten te koop

6. De ‘dagen van de week’- magneetjes kan je ook los kopen. Je kunt ze gebruiken om de dagen te verduidelijken met losse magneetjes of zo de dagen te leren aan je kindje

7. De basisset is heel uitgebreid, eigenlijk ben je voor 9,95 wel zo goed als klaar voor je planbord. Er zitten namelijk maar liefst 40 magneetjes in! Alleen nog een magneetbord erbij en je kunt direct aan de slag.

8. Als laatste geen magneetjes, maar traktatiestickers! Dat is even handig, plak ze op een satéprikker of op een zakje en je bent klaar!

Gebruik jij eigenlijk een planbord?

Show Full Content
Previous Het actuele nieuws volgen als je geëmigreerd bent
Next Help! Mijn baby heeft nog geen tanden!

2 thoughts on “Dit zijn de leukste acht voor je planbord van Olifantastisch!

  1. Wat leuk!
    Wij gebruiken altijd mijn agenda… Daar tel ik in af en aangezien Guusje kan lezen, weet ze precies hoeveel nachtjes!
    Maar vind dit toch ook wel gaaf!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close