Vroegah! Vroeger toen ik dus in de Tina die testjes deed over wat voor man je later zou trouwen en gelukkig mee zou worden, ja toen dacht ik nog dat ik het leuk zou vinden om een kerel te hebben die uberrromantisch was. Die heel graag met mij naar films als The Titanic zou gaan, die voor mij een picknick zou regelen in de duinen. Een jongen die me zou aanbidden en die me never en nooit niet met rust zou laten.

Geen droomprins

En waar kom ik mee thuis? Met Floris. Hahaha, geen droomprins zoals ik dat vroeger had verwacht. Dus bij ons geen onverwachte strandwandelingen, anders dan puur noodzakelijk (maar toch gezellig) om de hond en/of kinderen uit te laten. Bij ons geen romantische films die we samen kijken en geen spontane ontbijtjes omdat hij mij de liefste vindt.

En toch, ja echt, ben ik wel heel blij met hem! Want nee, ik moet er niet aan denken dat mijn droomprins het geweldig zou vinden om samen een massage te nemen of naar een wellnesscenter te gaan. Bah, daar moet ik zelf niet eens aan denken! Of dat hij een emotioneel wrak zou zijn en zou gaan sniffen bij de eerste de beste emotionele film. Nee, dat doen echte mannen niet! Hij is geen buikwrijver en als hij ooit vaker dan 1 keer mijn zwangere buik had omarmd/bekwijld, dan had ik dat toch ook wel erg vreemd gevonden!

Oké het zou hem sieren om iets vaker naar de kapper te gaan en net wat vaker de stofzuiger zou pakken. Maar aan de andere kant, als hij doodziek is (want dat heb je kunnen lezen) dan loopt hij wel met de hond. En wat nog belangrijker is; wanneer er echt iets is, dan is hij er. Voor mij, voor onze kids en voor onze familie. Dat is pas liefde! En dat is dus mijn droomprins, een echte kerel!

Eerlijk is eerlijk; toen we net samen waren (alweer bijna 15 jaar geleden) kreeg ik iedere avond een sms-gedichtje voor het slapen gaan. Zo lief! En toch wel een beetje Disneyprins-waardig.

The Ultimate Summer Couples Bucket List

Hoe ik hier nou op kom? Ik kwam “The Ultimate Summer Couples Bucket List” tegen en net zoals vroeger ging ik strepen. Hebben wij dit de afgelopen vijftien jaar gedaan? Nou nee, bij lange na niet! En gaan we dit nog allemaal een keer doen? Ik gok van niet!

Hoeveel kan jij er met je partner afstrepen?

bucktelist2

Show Full Content
Previous Printcandy is een cadeautje voor aan je wand!
Next En dan ben je moeder…

1 thought on “Doe mij maar een echte kerel!

  1. Ik dacht vroeger dat ik een bouwvakker zou trouwen (want die liepen er alleen maar waar ik woonde), maar ik trof een een hele stoere, romantische prins. Die helaas zo onhandig is dat hij de stroom uitdoet als hij een lampje verwisseld. Maar ach, daar kun je mensen voor inhuren (voor romantiek natuurlijk ook, maar dat is wat duurder volgens mij ;-))

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close