Oxfam Novib heeft een gezinsplanner ontwikkeld. Eentje voor 2016, maar die je al vanaf september 2015 kunt gebruiken. Een family planner / gezinsplanner is voor ons gezin (jonge kinderen en nog niet al te veel afspraken) niet altijd even noodzakelijk. In ieder geval voor ons heb ik genoeg aan een agenda. Neemt niet weg dat je zo’n gezinsplanner niet gewoon anders kunt indelen! Kijk je mee hoe ik deze planner ten volste benut?

Als aftelkalender

Inmiddels zijn we druk bezig met de verjaardag van Eva. Nog eventjes en ze wordt 5. Een grote happening in het leven van zo’n klein meisje. Dagelijks vraagt ze wanneer ze nou jarig is. Daarom besloot ik de gezinsplanner als aftelkalender te gebruiken. Handig!

IMG_3194

Als verjaardagskalender

Omdat er op de kalender 6 vakjes zijn, hebben wij genoeg plaats om de verjaardagen er ook nog op te schrijven. En dat is even handig!
IMG_2621

Oxfam Novib

De gezinsplanner is van Oxfam Novib en kun je voor 17,95 kopen op hun website. Het grote voordeel is dat je dan ook nog eens bijdraagt aan het werk dat Oxfam Novib doet.
Family planner Oxfam Novib

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

2 thoughts on “Een gezinsplanner kan je ook anders inrichten

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Vakantieleesvoer | Deze 8 boeken tip ik voor de vakantie!

25 juli 2016
Close
%d bloggers liken dit: