“Ik ben bijna vijf.”
“Als ik vijf ben dan ga ik naar school.”
“Ik mag kauwgom als ik vijf ben.”

Weet je wat ze krijgt als ze vijf is? Zo’n enorm leuke verjaardagskroon! Want dat wil natuurlijk ieder kind van vijf jaar oud. Laat die verjaardagskroon afgelopen week bij ons zijn thuisbezorgd!
IMG_4889

Urban Walddorf

De kroon komt uit deEtsyShop van UrbanWaldorf. In deze shop verkoopt Suzanne Tamar Dekel speelgoed dat antroposofisch geinspireerd is. Speelgoed gemaakt van hout, vilt en wol. Gemaakt om mee te spelen, maar wat ook kan dienen als decoratie (bijvoorbeeld als je een seizoenstafel hebt). Antroposofisch speelgoed is speelgoed dat bedoeld is om de fantasie de vrije loop te laten gaan. Je ziet vaak dat het speelgoed niet te gedetailleerd is en gemaakt is van eerlijke materialen.

Suzanne woont zelf in Israel en is gek op tradities. Zij maakt haar producten zelf en zoekt hierbij naar zoveel mogelijk eerlijke en locale producten. Bijvoorbeeld bijenwas van Simons’ organische bijenkorf en olijfolie van de kibutz. Uit de velden in het Noorden haalt ze de bloemen en de eucalyptusbast waar de plantenverf van gemaakt wordt. Kortom, eerlijke handel en mooie materialen. Een fijn gegeven als je gaat shoppen.

Ons pakketje

Ons pakketje kwam als een klein cadeautje binnen. Omdat Liza nog echt niet doorheeft dat de pakketjes voor hun samen zijn, was Eva er natuurlijk als ze kippen bij om het open te maken. In ons pakketje vonden we niet alleen de mooie verjaardagskroon, maar ook een houten ring met mooie linten en een klein kaboutertje met een verjaardagskroon op. Oké, het heet vast geen kabouter, maar wij noemden het een kabouter. Het gaf gelijk reden voor Eva om hele verhalen op te hangen over haar eigen nieuwe verjaardagskroon. Dat was leuk om te zien. De verjaardagskroon is natuurlijk niet eenmalig te gebruiken, maar juist bedoelt om ieder jaar op je hoofd te zetten (en in mijn geval; op Eva en Liza’s hoofd). De materialen zijn natuurlijk, maar dat doet niks af aan de kwaliteit. De producten zijn mooi, degelijk en zitten goed in elkaar.

Een mooi pakketje in de brievenbus!
Een mooi pakketje in de brievenbus!
En wat een leuke producten kwamen er uit dat pakketje!
En wat een leuke producten kwamen er uit dat pakketje!
Eva was blij en zie je hoe die houten ring met linten mooi wappert in de wind?
Eva was blij en zie je hoe die houten ring met linten mooi wappert in de wind?
Mooi afgewerkt!
Mooi afgewerkt!
Hoe schattig is dit kaboutertje!
Hoe schattig is dit kaboutertje!

Ik nodig je uit om te spelen

De producten die Suzanne zelf maakt en verkoopt in haar webshop, nodigen allemaal uit om te spelen. En als je kindje nu nog te jong is, dan staat het alvast heel erg mooi in of op de kast. Wat een tof spul. Warm, toegankelijk en mooi.

Met de code LOVETHAT wordt jouw bestelling (boven de 25 euro) tot en met 13 augustus gratis verzonden
IMG_4893

IMG_4903

Show Full Content
Previous Ons Zwitserleven: twee weken!
Next Avonden met een gouden randje

1 thought on “Een verjaardagskroon voor Eva

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close