Zoals jullie misschien ondertussen wel weten of hebben gezien, is Liza niet echt gezegend met een flinke bos haar. Wat heet! Aan de bovenkant groeit nog amper iets, maar… iets is toch beter dan niets! Een speldje in dat fijne haar is lastig. Nee, eigenlijk werkt dat nog niet. Met de drie haartjes die net lang genoeg zijn om een speldje omheen te klippen, is het speldje er al uit voordat je je omgedraaid hebt.

No SLippy Hair Clippy

Het is natuurlijk wel leuk als Liza een speldje op heeft, dan lijkt ze minder op een jongetje en meer op een meisje. Toen ik de No SLippy Hair Clippy mocht uittesten, zei ik daar natuurlijk geen nee tegen!

De speldjes van No Slippy Hair Clippy hebben een systeem dat ervoor zorgt dat de speldjes niet uitzakken. Speciaal voor kinderen met fijn of juist heel zacht haar. Daarbij hoef je deze speldjes niet enorm hard op het hoofd te drukken, maar schuif je ze om de haren. Heel fijn!

Laat maar zien dan?

Zoals ik al eerder zei heeft Liza vooral aan de bovenkant weinig haar. In plaats van mooi voor op het hoofdje, moest ik het speldje een stukje naar achteren doen. Daar waar de haartjes wat langer zijn. En inderdaad, wanneer Liza niet zelf aan het speldje trekt, dan blijft het speldje echt supergoed zitten. Het plakt als het ware om die haartjes heen. Bijzonder!
liza-hairclippy

Van babyspeldjes tot haarbanden

Op Hairclippy.eu kun je niet alleen terecht voor babyspeldjes, maar ook voor hele leuke speldjes voor meisjes en vrouwen. Daarbij verkopen ze ook haarbanden die niet wegglijden. Er is een enorme keuze en bestellen doe je eenvoudig online op www.hairclippy.eu

Show Full Content
Previous Een draagzak. Makkelijk of niet?
Next Ons Zwitserleven

3 thoughts on “Eindelijk een speldje dat niet uitzakt

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d