Een tijdje geleden ontving ik via de Elma van Vliet, van onder andere het vakantiedagboek, het spel Vraag maar! om samen met Eva te spelen. Het spel Vraag maar! is een spel voor moeder en kind en het leukste is, je kunt er niks mee winnen. Je kunt alleen hele leuke antwoorden krijgen van je kind.

Vraag maar!

Zo leerde ik dat Eva stiekem Tictac mee naar school heeft genomen en hoorde zij van mij waarom ik zo enorm trots op haar ben. Het is geen spel om zomaar even te doen, je moet er wel samen de tijd voor nemen. En dat moest ik helemaal omdat Eva nog niet heeft leren lezen en het lezen daarom nog heel traag gaat. Ze deed soms wel 5 minuten over een vraag. Maar ze stelde hem dan wel helemaal zelf! En ik kan je vertellen dat ik dan toch wel echt heel trots op haar ben. 🙂

Vraag maar Elma van vlietWij vonden het heel leuk om te doen. Eva’s antwoorden hadden dan nog wel veel met eten te maken in plaats van met gevoelens, maar ik denk dat te zijner tijd toch verandert. Dit is een spel dat je samen nog heel lang kunt spelen.

Omdat een filmpje leuker is, heb ik van de leukste momenten van het spel een filmpje gemaakt. Liza kwam ook nog eventjes uit bed en besloot me het allerliefste antwoord van de avond te geven. Ook al ben ik dan geen spelletjes mama, voor dit soort momenten moet eigenlijk iedere moeder tijd maken.

Kijk mee naar onze antwoorden!

Het spel Vraag Maar! is er overigens ook voor papa’s. Het kost 15 euro, een leuk bedrag voor een spel waar je nog jaren plezier van kunt hebben. Ga naar de website van Elma van Vliet om het te kopen

Show Full Content
Previous Ik ben geen knutselmoeder
Next De maanden augustus en september zitten vol met verjaardagen!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close