Eva en ik zijn  fan van Disneyfilms. Al toen ze 1,5 was keek ze  naar De Kleine Zeemeermin en hield ze het verbazingwekkend lang vol. Daarna werden films al Assepoester, Rapunzel/Tangled en de films met Tinkerbell in de hoofdrol al snel favoriet. Sinds kort hebben we een nieuwe favoriet: Frozen! Volgens mij ben ik redelijk laat met het ontdekken van deze film, hij is namelijk al een tijdje uit, maar hij is zooo leuk!

Het verhaal gaat over twee zussen, waarvan 1 zus ijskoude krachten heeft. Als Elsa, haar krachten niet meer onder controle heeft, laat ze haar Koninkrijk in de vrieskou achter. Haar zus Anna gaat haar achterna en… de rest moet je zelf maar zien. Het is sowieso geen straf om een Disneyfilm te kijken, maar met Frozen vermaak ik me ook meer dan uitstekend. Uiteraard hebben we inmiddels ook de soundtrack binnen, zodat we in de auto lekker mee kunnen zingen!

Afgelopen week had ik het erover dat Disney sommige karakters hergebruikt, zo ook in Frozen. Zie hier Prinses Tiana (uit de Prinses en de kikker), Prinses Assepoester en Rapunzel op het bal.large

Het mooie van Frozen zijn de schitterende quotes en de muziek die alles zegt. Op pinterest heb ik het e.e.a. bij elkaar gezocht. Dit zijn mijn favoriete quotes:quotes

bron

Ik ben heel benieuwd of jij de film Frozen hebt gezien en welk stukje jij het leukste vond. Eva gaat overigens steeds stuk bij deze scene.
fr

Show Full Content
Previous Een doorslapend gupje, daar hou ik van
Next Koraal is het helemaal!

1 thought on “Frozen, weer zo’n fantastische film van Disney

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close