Zit je weer eens met je handen in het haar wat je aan een eenjarige, een tweejarige, een driejarige of een vierjarige cadeau moet geven? Denk dan maar weer eens aan Duplo, want met duplo geef je altijd een goed cadeau.

Onlangs mocht ik een van de nieuwe Duplo sets testen en ik ben helemaal enthousiast. Waarom? Deze sets met als thema Rond de Wereld, zitten vreselijk goed in elkaar. Met iedere set kan je peuter of kleuter prima uit de voeten. Wij kregen de Jungle Set en hierin zaten diverse dieren, heel wat bouwstenen en brug (of hangmat zoals Liza hem noemde) en een vliegtuig. Ook de andere sets zijn leuk en in diverse prijsklasses.

De wereld rond met Lego Duplo!

Jonge Dieren

de wereld rond met lego duplo #giveduploMet deze schattige dierenfiguren uit de LEGO® DUPLO® Rond de wereld-collectie kunnen kleine dierenvrienden via rollenspel hun vaardigheden ontwikkelen. Al spelend leren ze hoe de verschillende dierenbaby’s heten en waar ze in het wild leven.

Adviesprijs €9,99

Savanne

de wereld rond met lego duplo #giveduploKleine dierenvrienden beleven uren speelplezier met het bedenken van avonturen op de Savanne! Er is van alles te ontdekken over de fascinerende dieren die hier leven. De boom, die je zelf moet bouwen, stimuleert de basis bouwvaardigheden en er kunnen allerlei verhalen mee worden bedacht.

Adviesprijs €19,99

Poolgebied

de wereld rond met lego duplo #giveduploKleine dierenvrienden zijn gek op deze makkelijk te bouwen Poolgebiedset. Met de hondenslee, de kajak en de iglo kunnen allerlei verhalen en avonturen worden bedacht en gespeeld. Er is zoveel te leren over deze hele bijzondere habitat en de mensen en dieren die erin wonen.

Adviesprijs €34,99

Jungle

de wereld rond met lego duplo #giveduploDeze set biedt jonge avonturiers talloze mogelijkheden om te spelen en leren: schatten jagen in een ruïne, dierenverhalen verzinnen, op safari gaan met de camera, een rondje maken in het vliegtuig met propeller die kan draaien of gewoon traditioneel bouwplezier beleven!

Adviesprijs €54,99

 

Rond de wereld

de wereld rond met lego duplo #giveduploMet deze speciale LEGO® DUPLO® Rond de wereld-set haal je een heleboel fascinerende diersoorten in huis! Kleine ontdekkingsreizigers kunnen met de boot en het vliegtuigje allerlei diersoorten in hun natuurlijke omgeving bestuderen.

Adviesprijs €109,99

 

Show Full Content
Previous Zo heb je je paspoort, verzekeringspapieren en identiteitsbewijzen altijd op zak!
Next Netflix Tip! Jane the Virgin

1 thought on “#giveduplo- Duplo is altijd een goed cadeau

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close