Over iets minder dan 150 dagen wordt onze grootste dame eindelijk 5. Een moment waar ze naar uitkijkt, al ruim een jaar. Want als ze vijf is, dan mag ze ook eindelijk kauwgom eten. Heel belangrijk. En naar de school voor de kindjes van vijf, misschien nog wel gewenster. Maar dat er op dit moment nog veel meer op haar lijstje staat, dat had ik toch niet kunnen bedenken.

Eva heeft een verlanglijstje waar de meeste kinderen met Sinterklaas nog een puntje aan kunnen zuigen. Omdat dit lijstje toch wel meer dan grappig is, zette ik haar wensen ook voor jullie even op een rijtje.

1. Kauwgom
Bubblicious-Strawberry-SplaCAD-GUM-BUS
Onlangs had ze al bij in de auto onder strikte voorwaarden kauwgom gekregen. Ik weet niet, ik vind het zo nog niet nodig om haar kauwgom te geven. Als ze het ergens anders krijgt oké, dan doe ik er weinig aan. Maar zolang ze weet dat het voor kinderen van 5 is, dan hoeft ze het nog niet.

2. School!
cropped-header21Het is natuurlijk ook wel gek dat je vier jaar bent en dan ineens niet naar school gaat. Ze snapt gelukkig dat in Zwitserland alles anders gaat, zo ook de scholen. Maar het aantal tekeningen voor de juf van ‘de school voor kindertjes van 5’ zijn niet meer te tellen. Wat heeft ze daar toch een behoefte aan.

3. Een robot
045625ad24880da6402a547f99b797ae_largeIk heb echt geen flauw idee waar ze een robot voor nodig heeft of waar ze een robot van kent. Als die robot nou ook stofzuigt en dweilt dan hoor je mij niet klagen. Sterker nog, waar en wanneer kunnen we hem ophalen?

4. Een spacescooter
spacescooterVorige keer in Nederland mocht ze de spacescooter van Sylke uitproberen en met de goede begeleiding van Sylke had ze het supersnel door. Eva is daarbij ervan overtuigd dat ze dan geen pijn in haar benen krijgt als ze berg op moet, maar ik betwijfel dat! Uiteraard moet de spacescooter wel roze zijn. Gewoon zoals dit plaatje…

5. Een trampoline
Simex_trampoline_30513265402484f1165d8786b6-2Ja, die zou ik ook wel graag voor de dames willen hebben. Inmiddels staat er bijna in iedere tuin in deze wijk een trampoline dus ze kan overal springen, maar een eigen trampo is natuurlijk een stuk leuker!

6. Een supermannenpak
toothless-and-hiccup-classic-disney-36974042-736-377
Ze wilt natuurlijk niet zomaar een supermannenpak, maar eentje waarmee je echt kunt vliegen. Zoiets als wat Hikkie in Hoe tem je een draak heeft.

7. Een schommel
836-Houten_Schommel_Toms_Park

Naast de trampoline staat een schommel ook wel hoog op mijn verlanglijstje. Ook een schommel is goed te doen en komt er denk ik wel wat eerder dan haar verjaardag. Eerst alleen een goed plekje verzinnen!

8. Een zwaardvechtmeisje dat haar echt leert zwaardvechten
27BEC2C700000578-0-image-a-87_1429488422657

Wat? huh? Hè?? Zoals mijn oude buurvrouw al opmerkte is er in Eva’s lijstje niks prinsessigs meer aan. En wat is dat met een zwaardvechtmeisje? Wij kijken op zaterdag altijd Ninja Warrior UK en nemen dit op voor Eva, omdat ze dit echt zo leuk vindt. Hierna komt Britain’s got talent en laat daar nou een zwaardvechtmeisje te zien zijn geweest. Dus kijk deze video en laat je verbazen!

Show Full Content
Previous Ik ben van 1980 en daarom…
Next Een foto… wat zegt dat nou eigenlijk?

8 thoughts on “Het verlanglijstje van een kind dat nog 5 moet worden!

  1. Geweldig! Ik mag zulke lijstjes wel. Hier wordt dochter, de oudste, op de 2e vrijdag vanaf nu… (haha zo tellen ze) alweer 6 jaar. Dus hier hoor ik ook geregeld wat ze allemaal wil.

    1. En ik probeer d’r echt niet materialistisch op te voeden, blijkbaar sluipt het er toch in. Hoewel ik denk dat ze met kauwgom het happiest zou zijn 🙂

  2. Ik mocht van mijn ouders ook geen kauwgom…maar ik raapte het van de straat op en stak het in mijn mond…ik proef nog het zand knarsen tussen mijn tanden…60 jaar geleden…
    Dat zwaardvechtmeisje..een liefje dat verandert in een vechtjas..wat een metamorfose van dat meisje! Nu snap ik het “optreden” van Eva van de week op FaceTime , hahaha..

  3. Wat schattig!! Vooral die laatste, hihi.
    Wat gaat er toch allemaal om in zo’n jong en onbezorgd koppie!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close