Allereerst: hoe krijg je ze ín het haar? Als moeder moet je weten waar je kind mee speelt. Wanneer je kind klein is laat je hem of haar toch ook niet spelen met strijkkralen? Zo is het ook met bunchems. Bunchems zijn ontzettend leuk speelgoed, met ontzettend veel leuke voordelen en speelelementen. Maar omdat de bunchems zo leuk aan elkaar plakken, zijn ze niet bedoelt om in het haar te plakken!

Wat als de bunchems toch in het haar terecht komen?

Let op ouders: bunchems zijn geen versiering voor in het haar!

bunchems haar

Afknippen is wel erg rigoureus

bron: Amazon
bron: Amazon

Blijf vooral rustig

bunchems haar

Schaam je maar diep!

bunchems haar

Of wees enorm trots op je mooie haar!

bunchems haar

Neem een kam, olie of conditioner en ga aan het werk!

Mijn ervaring?

Natuurlijk waarschuwde ik Eva na alles wat ik op internet had gelezen en vooral had gezien. Maar het blijkt ook wel hoelang ouders hun kinderen alleen laten spelen of hoe ouders zelf denken hoe ze het kapsel van hun kind kunnen opfleuren. Lekker dom!!

Wat gebeurde er nadat ik Eva waarschuwde? Drie keer raden, na 3 dagen spelen zonder brokken had ze een kwartier na mijn waarschuwing 3 bunchems in haar haar. Echt dat is mijn meisje hoor. Omdat ik even in shock was, haalde ik ze er gelijk uit. Ze zaten niet helemaaal in het haar gedraaid, maar zaten toch vast. Degene die het minst vastzaten, hadden we er zo uit. De laatste zat goed in het haar gedraaid. Belangrijk is dat je een uitgekamde weg maakt van het haar om ze eruit te schuiven. Naar beneden dus. Die rechte weg maak je gewoon met een kam of borstel. Heb je klitten in het haar, dan gebruik je conditioner of olie om het haar uit te kammen.

Show Full Content
Previous Help mijn peuter krijgt (eindelijk weer wat) tanden!
Next Win! Deze mooie shopper van Handed By

7 thoughts on “Hoe krijg je bunchems uit het haar?

    1. Ik vind het echt de schuld van de ouders hoor. Op de verpakking wordt goed gewaarschuwd. Maar neemt niet weg dat het we erg leuke haar accessoires zijn

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close