In de kerstvakantie en tijdens de kerstdagen is er natuurlijk geen leuker tijdverdrijf dan gezellig kletsen met je familie. Soms ben je eenmaal uitgepraat en wat doe je dan? Hoe overleef je dat kerstdiner met de meest saaie familieleden of met kinderen die absoluut niet mee willen werken? Sanne heeft speciaal voor jou een mooi kerstdiner met Netflix samengesteld.

Hoe overleef ik het kerstdiner? Nou zo!

De hele kerstvakantie kun je namelijk op je gemak alle kerstklassiekers kijken. Netflix heeft er zelfs eentje uit 1946! Gelukkig kun je ook kiezen uit genoeg leuke, nieuwere films. Ik heb er een aantal voor je uitgezocht en heb voor jou een overlevingspakket voor het kerstdiner samengesteld!

Kerstfilms op Netlfix

Voordat de gasten komen, zet je FirePlace your home op. Je krijgt dan een uur lang een knapperend haardvuur in beeld én kerstliedjes op de achtergrond. Een perfect begin!

EN_US_StoryArt_Fireplace-for-Your-Home_70222873

Voorgerecht

Iedereen komt in de kerststemming met de film Mistle tones (2014). Alleen al voor de muziek moet je deze film opzetten. Met een moraal, liefde en een vrolijk einde.

TANISHA LONG, BRITANI BATEMAN, TORI SPELLING, MELANIE LEWIS, SYDNEY SORENSON

Hoofdgerecht

Tijd voor het betere zoetsappige werk. A Royal Christmas (2014) heeft alle benodigde ingrediënten hiervoor: een arm meisje ontmoet een rijke prins. Helaas probeert de boze koningin de liefde te dwarsbomen. Met een sprookjesachtig einde natuurlijk. Heb je nog honger? Cookie Cutter Christmas (2014) stilt deze wel. Het start met rivaliteit tussen twee meisjes en dat is de, beetje irritante, rode draad. Naast koekjes bakken en de liefde natuurlijk.

De kinderen houd je ondertussen bezig met twee heerlijke kerstfilms: Arthur Christmas (2011) en Santa Paws (2010). Mijn jongens vonden Power Rangers: Megaforce: The Robo Knight Before Christmas (2013) ook heel tof.

Arthur-Christmas_2011_EN_CA_StoryArt

Nagerecht

murra_key_007_hTegen de tijd dat je toe bent aan het toetje, is het ook tijd voor de gloednieuwe A Very Murray Christmas (2015). Bill Murray heeft een cast vol sterren verzameld voor een avondje muzikaal vermaak. Deze niet zo traditionele kerstshow duurt 56 minuten. Vind je dat iets te veel van het goede, spoel dan in ieder geval even door naar de 43ste minuut voor een prachtig liedje van Miley Cyrus.

 

Hoe overleef ik het kerstdiner?

Show Full Content
Previous Ons Zwitserleven. It’s beginning to look a lot like Christmas
Next De 8 beste kerstmarkten in Europa

1 thought on “Hoe overleef ik het kerstdiner?

  1. Haha wat leuk geschreven! Ik vond The Mistle Tones echt een zeer aangename verrassing, zeker de leukste kerstfilm die ik tot nu toe dit jaar heb gezien 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close