Vroeger vond ik Valentijnsdag maar wat spannend. Rozen die op school werden uitgedeeld en kaartjes die in de brievenbus werden gestopt. Het was wat vanaf de 5e klas op de lagere school! Ik was altijd blij als er iemand aan me had gedacht en ik had ook echt wel een paar keer een secret lover, waar ik pas later achterkwam.

Zelf kaartjes sturen of iets doen voor Valentijnsdag deed ik niet. Nee, want ik had geen geheime liefdes en als ik die had, stel je toch eens voor dat ze mij helemaal niet tof vonden? Nee hoor. Ik wilde de teleurstelling voor zijn en stuurde gewoon geen kaartjes en geen rozen. Valentijn is iets voor jongens en in het geval van nu: mannen!

De Hopeloze Valentijn

Ik ben namelijk nog steeds een hopeloze Valentijn. Van mij kan de man geen romantische dingen verwachten rond Valentijn, maar Oh Wee als hij er niet aan denkt! Dat kan natuurlijk niet! Uiteten voor Valentijn hoeft van mij niet zo en in de bios zitten met allemaal kleffe stelletjes is ook niet aan mij besteed, maar een romantisch tripje naar Parijs zal ik dan weer niet zo snel afslaan. Dit jaar zal ik voor Valentijn misschien de tafel wat romantischer dekken of iets lekkers koken, misschien wel chocolade mousse maken als toetje. De liefde van de man gaat tenslotte door de maag.

Waar in Nederland de winkels vol liggen met Valentijnskaarten, mooie hartjesspullen, chocola en rozen. Is het hier in Zwitserland amper aan de orde. Het lijkt wel alsof ze hier veel te nuchter voor dit soort commerciële onzin zijn. Fijn natuurlijk, maar ik verwacht natuurlijk wel iets van Floris. Ik denk dat ik hem er maar aan moet gaan herinneren komende week.

Wat voor Valentijnstype ben jij?

Wil je weten wat voor Valentijnstype jij bent? Op WestWing, je weet wel die van de mooie dagelijkse en wekelijkse aanbiedingen,  staat een superleuke Valentijnsdag quiz! Ben jij een tedere  romanticus? Een Single Romanticus? Een flashy Romanticus? Of de reizende romanticus?  Voor ieder type heeft Westwing een uitgebreid assortiment klaarstaan. Voor iedere dag, niet alleen Valentijnsdag. Want laten we wel wezen, het is toch veel leuker als je spontaan laat zien dat je om iemand geeft?

Laat je me weten wat voor type jij bent?

Show Full Content
Previous Stuur een bijzondere Valentijnskaart + winactie
Next Last-minute Valentijnskaart gratis versturen!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close