** De komende dagen even wat minder blogs op Love that! **

Ik ben op zondagochtend bevallen van een kerngezonde en superleuke, lieve, prachtige en geweldige dochter! Een tweede meisje, wie had dát nou gedacht? Mijn zwangerschap was zo anders dan bij Eva; mijn buik was anders, mijn bloeddruk was netter, de baby voelde ik minder en ga zo maar door. Ik wist dat ik wel een ander karaktertje in mijn buik had, maar ik kon niet zeggen of het een jongen of een meisje was. Ik dacht altijd aan een jongetje en aan een zusje voor Eva. Gek! En nu blijkt dat dit kleine schatje gewoon 9 maanden in mijn buik heeft rondgezwommen. Over de bevalling kan ik uren vertellen, hoewel hij maar 2 uur duurde. Over haar naam heb ik ook een leuk verhaal en er zit zelfs aan haar achternaam een verhaal vast. Ik ga dit vast nog wel delen, maar nu niet.

Nu ga ik genieten van onze lieve kleine Liza. Een klein popje van 3100 gram en 51 centimeter. Wij zijn gelukkig en verliefd!

IMG_8828-b5 IMG_8835-b5 IMG_8818-b5

En natuurlijk weer grote dank aan kersverse Oom Thomas voor deze foto’s van afgelopen zondag!

Ps. Vergeten jullie niet mee te doen met de winactie van Bep & co?

Show Full Content
Previous Zomerslippers met je eigen afdruk
Next Alweer vijf dagen oud

3 thoughts on “Huishoudelijke mededeling & een nieuwe wereldburger!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close