Jeutje… Een post over kinderen. Gewoon even wat random nieuws dat ik toch kwijt moet!

Hallo kind nummer 17!

Het is inmiddels niet zo heel bijzonder meer om een groot gezin te willen. Steeds vaker zie je dat ouders kiezen voor drie of vier kinderen. Maar dertien kinderen? Oké, dan heb je mij wel aan het denken. Afgelopen week is een zogenaamde ‘supermutti’ zelfs bevallen van haar veertiende, vijftiende, zestiende én zeventiende kind!

We kunnen er veel over zeggen, ze ziet er goed uit!

Haar andere kinderen zijn in de leeftijd van 9 en 44 jaar oud. Ze is natuurlijk al lang en breed oma en toch wilde ze heel graag nog meer eigen kinderen. Dat het er vier zouden worden, dat had ze vast niet ingecalculeerd. De kindjes (3 jongens en 1 meisje) zijn met 26 weken geboren en natuurlijk is het dan nog heel spannend. Volgens het nieuwsbericht hebben de artsen goede hoop dat alles goed met ze komt en ik hoop het met ze mee!

Ali B en de tranen om zijn kinderen…

En wie het gisteren gemist heeft? Een luid snikkende Ali B bij de laatste aflevering van De Wereld draait door. Ik heb het een beetje gemist waarom hij voorafgaand aan het liedje al aan het snikken was, maar dat zijn nummer treffend was dat staat als een paal boven water. We willen allemaal natuurlijk onze kinderen zo lief, klein en onschuldig houden. Het idee dat ze groter worden, ons niet meer nodig hebben. Ons soms niet meer lief vinden. Niet meer knuffelen. Liegen. Verliefd worden. Op stap gaan. Loslaten. Los en laten.

Het leed dat alleen plassen heet

22218_466965546796230_1609824040645246603_n

Wie Love that ook op Facebook volgt, heeft bovenstaand plaatje vast voorbij zien komen. Sinds een half jaar kan ik dus niet meer alleen plassen. Alleen als de kinderen slapen, dan heb ik eindelijk een beetje rust op de wc. Want rust dat zit er niet in bij mijn dames! Voor je er erg in hebt, heeft Liza een stoeltje gepakt en klimt ze naar de wasbak. Daar haalt ze het liefste de tandpasta vanaf en een tandenborstel. Tandpasta wordt uit de verpakking gezogen en met de tandenborstel poetst ze soms nog even na. Ik zweer het, dit doet ze echt!! Moet ik wat langer op de pot, dan heb je grote kans dat ze het wc papier van de rol aftrekt, al het badspeelgoed wordt dan in het bad gemikt en moet ik nog doorgaan? Oké, de badkamerdeur (wij hebben zowel boven als beneden een badkamer waar de wc in zit) moet gesloten zijn anders trekt ze zo de deksel omhoog en gaat met haar hand in het wc-water roeren of en dat is soms nog wel irritanter (en viezer) mikt ze de tandenborstels in de wc of speelgoed of d’r fles… Kortom. Gewoon eens een keer alleen naar de wc, het zou toch een verademing zijn. Je snapt wel dat de wc deur wel open moet blijven, anders zit ze in de waterbak van de hond, geeft ze de waterschildpad een cd of telefoon te eten en haalt ze de schone was uit de wasmanden. Voorlopig geen 13 of 17 kinderen voor mij!

 

Show Full Content
Previous Weekoverzicht: Terug op vertrouwde stek!
Next Janod is speelgoed waar je echt iedereen blij mee maakt!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close