Soms zijn er momenten dat je je allerliefste kinderen achter het behang wilt plakken. Weg ermee. Even hun  ‘ge-mama’ niet meer horen. Voor die momenten en ook voor die momenten dat ze zo superzoet in hun eigen kamertje spelen, vond ik echt superleuk behang!  Kijk mee en laat je inspireren.

Weet je wat ik ook zo leuk vind aan het behang van tegenwoordig? Eén baan volstaat soms ook gewoon, vooral op een kleine muur is aan de zijkanten een ander kleurtje heel erg hip. Wat denk je, tof?

behang-kinderkamer

1. Roomblush.com
2. StudioDitte – LovelyLittleOne.com
3. Tis Lifestyle
4. Roodborstje
5. Roomblush.com
6. Roodborstje
7. Roomblush.com
8. Roodborstje

SWEET! Wallpaper van Roomblush

Speciaal ontworpen voor kinderen, met zoete pastelkleuren en speelse prints van snoepjes, zwanen, tipi’s, veren en wolken. Met deze nieuwe lijn wordt meteen een tipje van de sluier opgelicht van de nieuwe collectie. Dit najaar breidt de kinderlijn Roomblush-mini namelijk uit met een aantal nieuwe producten.

Te koop bij Roomblush.com

Het Wilde dierenbehang van StudioDitte

Mijn persoonlijke favoriet is het wilde dierenbehang van Studio Ditte. Op deze lieve variant hebben de dieren frisse kleuren en fijne printjes. Je muur wordt verblijd door elegante giraffen, lieve olifanten en gezellige leeuwen. Zo’n mooi behang vrolijkt elke kinderkamer op!
Superleuk om de kinderkamer een unieke twist te geven, door bijvoorbeeld 1 muur mee te behangen.

Te koop bij LovelyLittleOne.com

Huisjesbehang van aardappelstempels

Leuk hè, dit huisjesbehang is gemaakt met aardappelstempels! Wist je dat dit behang met de hand wordt gemaakt? Oké, toegegeven, niet elke baan is handgestempeld, maar de verwerking ervan gebeurt niet in een grote fabriek. Uniek dus! Ook leuk als een baantje achter je commode.

Te koop bij Tis Lifestyle

Handgetekend behang van Roodborstje

De geboortekaartjes, prints en behang van Roodborstje zijn met de hand getekend door Ellen van der Velden. Ellen is illustratrice afgestudeerd aan AKV Sint Joost en ging tijdens haar zwangerschappen natuurlijk aan de slag voor haar eigen kindjes. De ideeën voor fijne patroontjes en lieve diertjes en andere bosfiguurtjes bleven komen. Ellen tekende en tekende. Met het groeien van haar buik groeide ook de collectie. Inmiddels is Ellen moeder van 2 zoontjes (Stan en Chris) en 1 dochtertje (Guusje).

Je koopt haar ontwerpen op Roodborstje

Show Full Content
Previous Getrouwd, maar niet voor mijn gevoel
Next Nietgroot.nl | Soms zou ik wel weer een baby willen

1 thought on “Achter het behang ermee!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close