Ik ben nog niet echt bezig met kleertjes voor de kleine baby. Ik wil eerst de zolder op om te kijken wat ik nog heb van Eva (dan weet ik wat ik nog heb en wat ik nog nodig heb… blablabla). Maar toch krijg ik soms een enorm schuldgevoel omdat ik nog amper wat heb gekocht en dat terwijl ik genoeg leuke kleertjes online tegen kom. Afgelopen week kwam ik ook weer kleertjes tegen die zeker niet zouden misstaan in een kledingkast van een klein jongetje of een klein meisje. Wij weten inderdaad het geslacht niet en dat maakt het shoppen echt heel lastig. De meeste kleding voor baby’s is niet neutraal. Het deel dat wel neutraal is, dat is wit en niet spannend. Ik ben benieuwd wie voor mij dé tip heeft qua babykleertjes of dat ik het bij echt ‘neutraal’ moet houden totdat de beeb is geboren. Één ding weet ik wel; die kleertjes van de H&M komen zeker in de kast! Oh wat hou ik daarvan!

newborn-neutraal

Wat vinden jullie? Leuk voor een jongen en meisje of kan het veel leuker? Ik hoor graag jullie tips!

Show Full Content
Previous Schitterende commercial van Chanel N°5
Next Our visit to Ecomare

7 thoughts on “Kleertjes voor de baby!

  1. je precies hier ook, grijs is dan toch niet zo neutraal, aan de andere kant, als je 3 of 4 setjes hebt is voldoende, zo gekocht en gekregen na de bevalling is de ervaring hier

  2. Bij zara hebben ze leuks, wel erg neutraal,maar toch mooi. Hou je van retro net als ik dan slaag je voor de scandinavische merken, krutter, maxomorra, ej sikke lej, etc. Je vindt ze oa http://www.goedvantoen.nl
    Bij http://www.purestarters.nl vind je een ander gaaf merk, modeerska huset waar ik helemaal blij van wordt en bij http://www.puursammys.nl kun je ook leuk shoppen en altijd vragen naar een passende mogelijkheid. Heel veel succes! Enne…ik heb ook nog heel veel leuks 😛

  3. Als ik weer zwanger ben ga ik ook voor neutraal, in alles trouwens. Ik wil namelijk het geslacht geheim houden. Aangezien mijn hele omgeving weet hoe het zou gaan heten als het een meisje wordt. Iets met heel enthousiast zijn over een naam haha!

  4. Herkenbaar hoor Joyce! Wij hebben de jongensnaam ook nooit geheim gehouden, hoewel we nu nog geen idee hebben of we deze naam wel gaan gebruiken. Eva komt soms ook nog wel met bijzondere namen op de proppen. Wat dacht je van Vlinder, Rosetta of Olaf? Haha

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close