Kleuren voor Volwassenen is helemaal hip en sinds Eva het steeds leuker vindt om te kleuren en dat het liefste samen met mij doet, ben ik er ook aan begonnen. Kleuren is een heerlijke ontspannende bezigheid, waarbij je even helemaal tot rust komt… Tot zover het reclamepraatje, want eigenlijk ben ik steeds behoorlijk gefrustreerd. Ik krijg de juiste flow maar niet te pakken. De stiften heb ik de deur uit gedaan omdat het erg lelijk werd. Een aantal pagina’s heb ik uit het boek gescheurd omdat ze afschuwelijk waren geworden. Ik weet maar niet welke kleuren ik moet pakken en hoe ik er een mooi geheel van maak. En als ik dan eindelijk een keertje tevreden ben, dan moet ik het wel weer ergens verpesten waardoor de kleurplaat uiteindelijk weer niet mooi is.

Ik ben op Pinterest gaan kijken en de kleurplaten die ik daar vond, waren wel mooi, maar niet fan-tas-tisch. Ik zag alleen andere kleurplaten, die ik graag ook wil inkleuren. In mijn hoofd is het altijd zo mooi, maar eenmaal op papier is het een leuke poging šŸ™‚

Dus mijn vraag aan jou: hoe kies je de kleuren uit die je gebruikt bij je kleurplaat?

En dan wil je wel zien hoe mijn kleurplaten zijn geworden zeker? Nou vooruit. Niet te kritisch zijn hoor… šŸ™‚

kleuren-voor-volwassenen-lovethat

Via Bol.com vindt je veel kleurboeken! Ik gebruik inmiddels QualitƤtsbuntstifte van LEON, gekocht bij de Aldi.

Show Full Content
Previous Sneeuw, vriend Ć©n vijand?
Next Ik tackelde Liza’s slaapdrama’s en had er elf excuses voor!

22 thoughts on “Kleuren voor volwassenen, heerlijk of frustrerend?

 1. Die pauw is echt heel mooi geworden, wow. De kleuren die ik zelf kies, zijn vaak ook heel fleurig. Het vloekende rood met roze bijvoorbeeld. Hangt wel samen met hoe je je voelt denk ik. Die groenige boom van jou straalt bepaalde rust en vredigheid uit. Misschien toen ook het geval?!

  1. Misschien is dat inderdaad ook wel het geval, hoewel Eva mij ook vaak aangeeft welke kleuren ik moet gebruiken. Ze wilde graag een ‘Frozen’ boom en een regenboog pauw!

 2. Wauw ze zijn mooi! Zie er veel langskomen met stift, jij bent een van de weinigen met potlood. Misschien kun je nog iets meer met contrasterende kleuren werken. Dus paars tegenover geel en rood tegenover groen enzo. Maar verder prachtig hoor!

 3. Ik vind ze erg mooi… Het geeft mij ook rust, heb nu eindelijk de stiften gekocht die ik wilde en ga straks lekker aan de slag ermee. Ik kies ook gewoon random kleurtjes die ik op dat moment gewoon mooi vind. Maar heb nu gelukkig meer kleuren dus meer keuze.

 4. Voor mij gaat het vooral om de ontspanning, even mijn gedachten verzetten.
  Maar als ik dan bezig ben en het verpest dan hoor je mij ook wel vloeken. Ben dus toch wel perfectionistisch. Ik ben heel erg van mooie kleurencombi’s. Daarom val ik soms in dezelfde.
  Ik vind jouw kleurplaten prachtig!
  Ik gebruik nog weinig potlood, ik gebruik veel stabilostiften. Zowel dikke als dunne punt.

  1. Als je voor de meiden een kleurplaat print, dan moet je voor de gein voor jezelf ook een kleurplaat voor volwassenen printen. Maakt het kleuren echt wel leuker. Ik heb een aantal kleurplaten op de Pinterest pagina gezet.

 5. Ik ben gek op dit soort boeken en kleur veel met stift. Maar vind jou werkjes met potlood juist super mooi geworden. Vooral die pauw springt er tussenuit.

 6. Bij mij wordt het altijd net een ontplofte regenboog. Ik kan me niet beperken tot maximaal vijf kleuren. Ik zie veel mensen met markers werken, dan ziet het eruit alsof het gedrukt is. Iets wat met potlood volgens mij onmogelijk is.

  1. Dat vind ik ook mooi, maar dat wordt echt lelijk bij me. Ik vind nu de potloden fijn werken. Beperken met een aantal kleuren is de oplossing… Hahaha Ik ben wel benieuwd naar jou ontplofte regenboog šŸ™‚

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close