Bij Sproet en Zoet kan je terecht voor kleurige accessoires. Voor mezelf ben ik altijd wel van het veilige. Ik hou wel van kleur, maar het moet niet te gek worden. Voor de kinderen daarentegen, als het tof is… kom dan maar op met al die kleurtjes. Van Sproet en Zoet kreeg ik een kleurige bloemrijke broche voor mezelf of voor een van de dochters.  Maar eerst moest de verpakking geopend worden! Ook Sproet en Zoet pakt je bestelling in als een cadeautje. Yes! Die punten zijn weer gescoord!

inpak

Omdat Eva niet lekker was, ging de broche op het nieuwe zonnehoedje van Liza. Ze hadden bij de H&M alleen maar blauw en zo maakte ik het toch nog een klein beetje ladylike. De broche was alleen een beetje te groot voor dat kleine hoedje! haha. Het staat wel grappig zo.

Een beetje te groot voor Liza's hoedje
Een beetje te groot voor Liza’s hoedje
Wat een kleurrijk geheel!
Wat een kleurrijk geheel!

Wat ik nou echt leuk vind aan Sproet en Zoet? Je kunt hier terecht voor veel kleurrijke accessoires, zoals broches, keycords, haarclips, fotolijstjes, tashangers, sleutelhangers, schortjes en slingers. En alles ziet er hetzelfde uit. Sproet en Zoet zet haar lijn overal in voort en dat vind ik leuk. Zodat alles wat je daar koopt in ieder geval qua kleur op elkaar is afgestemd. Zo leuk!
sproetenzoet

Show Full Content
Previous Stel zelf je horloge samen bij Horloge.com
Next Leuk onderzoek: Can Pregnant Women…

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close