Ik moet jullie nu toch echt even vertellen over de grote verrassing van gisteren. Ik kreeg gewoon een babyshower! Echt, wat een verrassing. Mijn moeder, mijn zussen en al mijn lieve vriendinnen hadden zich bij Marina verzameld en haar hele huis was versierd met roze & blauwe slingers en ballonnen. Natuurlijk kan je op twee manieren reageren. Nee dit keer geen tranen bij mij, ik was vooral overdonderd en enorm enthousiast. Ik voelde me ook echt vereerd dat er dit voor mij georganiseerd werd. Zo ontzettend lief, gewoon geen woorden voor. Ik mocht ook nog eens een tafel met extreem veel cadeaus uitpakken, maar niet voordat ik geraden had wie er op iedere babyfoto stond. Toch bijzonder dat ik velen niet thuis kon brengen (schaam). De cadeautjes waren echt heel gaaf! Superleuke kleertjes voor de beeb, lekkere badspullen voor mij en (natuurlijk) speelgoed voor de kleine uk. Wat een verwennerij! Uiteraard hadden de dames ook voor heerlijk eten gezorgd. Het was gewoon een heerlijke middag, lekker ontspannen en onwijs gezellig. Thuis kon ik op mijn gemak ook nog eens de wensen die iedereen had opgeschreven voor de baby nalezen en ja, toen moest ik wel wat brokken in mijn keel weg slikken. Het was maar goed dat ik die niet hardop heb moeten voorlezen. Nogmaals een enorm dankjewel!!!

Aan deze verrassing met iedereen die me lief is, ga ik nog vaak terugdenken!

babyshower

Show Full Content
Previous Photoshop jezelf in een foto van vroeger
Next Rotterdammerts be like…

2 thoughts on “Krijg ik gewoon een babyshower!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close