Mijn kinderen zijn de laatste tijd helemaal van het spelletjes spelen. Naast het standaard potje kaarten, hebben ze via youtube een hele hoop spelletjes ontdekt die ze prima samen kunnen doen. Liza is drie (bijna 4) en Eva is 7. Het is dan ook soms best lastig om spellen te vinden die ze samen kunnen spelen, het moet niet te lastig zijn voor Liza en nog steeds een uitdaging blijven voor Eva. Ik heb er een paar voor je op een rijtje gezet. Heb jij nog toevoegingen?

UNO

spellen voor kleuters
Net even wat anders dan een potje pesten is een potje Uno. Maak je eigen regels en zorg ervoor dat je wint. Uno wordt aangeschreven voor kinderen vanaf 7 jaar, maar als je begint samen met je kleuter, kunnen ze het daarna best alleen.

Monopoly Junior

spellen voor kleutersMonopoly Junior is dus echt een superleuk spel voor kinderen vanaf 3,5. Liza weet precies wat ze moet doen, wanneer ze moet betalen en aan wie. Voor Eva is het een uitdaging om niet te verliezen van haar kleine zusje!

Check ook dit artikel voor leuke spellen voor kinderen!

Bunny Hop

spellen voor kleutersEen spel waar de kinderen het blijven uitschateren van het lachen is toch wel Bunny Hop, oftewel; Lotti Carotti in het Duits. In dit spel gaat het erom wie er met zijn wortel als eerste bij de finish is.

Soggy Doggy

spellen voor kleutersIk schreef laatst al over Soggy Doggy, want dit spel met de natte hond is ook in ons huis een regelrechte hit. Zorg ervoor dat je een handdoek binnen handbereik hebt, en niks staat een leuke middag of gezellige avond met Soggy Doggy in de weg!

Show Full Content
Previous Boor | Koken op oudjaarsdag!
Next 2017 | Het was een mooi, relaxed jaar

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: