Liza is, nu ze is opgeknapt van de waterpokken en helemaal hersteld is van haar gebroken been, wederom de clown van de familie. Er gaat geen fotomoment voorbij of zij doet haar clownsdansje en zeg nou zelf, met dat haar van haar er ook nog eens bij, kan je alleen maar heel hard meelachen.

Kleine Pipi

Overal waar we komen krijgt Liza vertederende blikken, draaien mensen zich nog eens een keertje om of gaan ze tegen haar kletsen en daarna tegen mij dat ze zulke grappige haren heeft – Het is net Pipi!

Ergens word ik er wel een beetje moe van hoor, maar toen Eva van die mooie lange haren had als klein kind, was het precies hetzelfde. Toen draaiden ze ook hun hoofd om of kwamen ze naar me toe. Gelukkig draaien ze nu niet omdat Liza er gek uitziet, maar omdat ze het bijzonder vinden en het zo bij haar uitstraling past.

Strohaar

Liza heeft echt strohaar. Het is hard en stug en heeft een compleet andere structuur dan mijn haren of die van Eva. Gelukkig wordt het langzaam maar zeker, iets zachter en tot nu toe zegt iedere kapper dat ze eroverheen zal groeien. Voor nu zijn die schattige staartjes natuurlijk oke, maar wat als ze straks ouder is en dat haar nog steeds alle kanten op springt? Ik hoop het niet voor haar.

Ik weet trouwens niet of ze het ‘onkambaar-haarsyndroom‘ heeft, zoals bijvoorbeeld Einstein. We mogen haar gewoon kammen en staartjes indoen. Al houden we dit syndroom natuurlijk altijd wel in ons achterhoofd, Liza is tenslotte wel een beetje een speciaal meisje!

Omdat Liza deze laatste dagen heel erg op de camera gericht was, een kleine ode aan mijn mooie, grappige moppie! <3

Uiteraard sta ik open voor advies over haar haar, bijvoorbeeld welke shampoo of welke verzorgingsproducten kunnen helpen. Vertel het me!

Show Full Content
Previous Laat ze zelf nagellakken!
Next Netflixtip! Supergirl

2 thoughts on “Liza, het meisje met de grappige haren

  1. Je hebt een super mooi meisje ? šŸ™‚ Ik hoop ook voor je dat het later wat makkelijker handelbaar is. Mijn meiden hebben echt allebei mijn (eigenwijze, haha) haar, dat wordt ook nog wat šŸ˜‰

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close