De echte volgers zagen vast al dat het niet over mijn eigen kleine meisje gaat. Want onze Liza schrijf je immers met een Z en kan al lang en breed lopen. Maar onze Liza zit wel in dezelfde leeftijd en in dezelfde fase als Lisa van Vtech.

Lisa is geen normale pop

Lisa leert lopen is een pop voor echte poppenmoedertjes en is inmiddels gebombardeerd tot Speelgoed van het jaar 2015 in België en staat hiervoor genomineerd in Nederland. Dat moet dus wel tof zijn! Lisa Leert Lopen is een pop dat gaandeweg van alles leert. Alles dat jouw kleine peuter ook leert of inmiddels al kan. Met veel liefde en geduld leert Lisa stapje voor stapje lopen. Het begint met kruipen, gevolgd door zitten. En dan voorzichtig opstaan, lopen en doorgaan. Misschien redt Lisa het wel zover dat ze gaat dansen!

De pop kan nog veel meer. Ze wordt groot, net als dat jouw kindje ook groot wordt. Daarom is Lisa Leert Lopen niet alleen superleuk voor peuters, maar gaat dat door net zolang jouw kindje het leuk vindt om met poppen te spelen!

Het groter worden gaat op de meest natuurlijke manier, aangemoedigd en door veel interactie. Samen met jouw peuter leert Lisa liedjes zingen, lichaamsdelen herkennen, etenswaren herkennen, rollenspellen spelen. Lisa kent wel 100 melodietjes, gezongen liedjes, zinnetjes en geluiden. Daarmee is ze het ideale vriendinnetje voor kleintjes van 2-8 jaar. Eentje die, als ze alle kunstjes onder de knie heeft, weer kan worden gereset. Tot lief baby-meisje dat alles opnieuw wil leren!

Lisa Leert Lopen is een superleuk cadeau

Met de feestdagen in aantocht, is Lisa natuurlijk een onwijs leuk cadeau voor kindjes in alle leeftijden. Heb jij een poppenmoedertje in huis of misschien wel een poppenpapa? Dan is Lisa Leert Lopen misschien wel het leukste cadeau voor de feestdagen.

Lisa Leert Lopen koop je op Bol.comBaby crawl to walk_NEW

Show Full Content
Previous Even lekker burgerlijk. Je moet het maar kunnen!
Next Acht beste tips voor een gezellige herfstvakantie!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close