Afgelopen vrijdag werd dan eindelijk Liza vier jaar oud. Een leeftijd waar ze al zo lang naar uitkeek en het eindelijk zover was. Al om 6 uur hoorde ik Eva en Liza lekker kletsen in hun kamertje. Eva had de avond ervoor mee mogen helpen met het versieren, dus ze voelde zich heel groot. Ik besloot de meiden alvast aan te kleden, zodat we op tijd met de cadeautjes konden beginnen. Ondertussen liep er natuurlijk nog een klein hondje rond dat we ook moesten bezighouden.

Eenmaal aangekleed en de hond ‘uitgelaten’, gingen we naar boven. Daar stond een tafel vol met cadeautjes voor haar klaar. Omdat familie natuurlijk niet om de hoek woont, is de stapel cadeaus voor ze altijd net ietsje groter dan anders. Liza moest nog even wachten totdat ze kon uitpakken. Opa en oma moesten tenslotte ook nog even wakker worden. Maar al snel was het kwart voor zeven en konden we gaan zingen. Liza werd wakker met een hele grote glimlach en die glimlach is niet meer weggegaan.

Mijn jarige jet met grote zus
Van ons krijgt ze een Toniesbox, een radio waar je met de figuurtjes luisterboeken kunt luisteren. Een schot in de roos!

De hele ochtend zijn we druk met de voorbereidingen van het feestje van die middag. Ik heb haar vriendjes en vriendinnetjes om 2 uur uitgenodigd. Nou ja, Liza heeft het op haar manier zelf gedaan.

Toen vanaf twee uur ons bezoek kwam was Liza niet meer te houden. Wat vond ze het leuk. Wat was ze beleefd en in haar element. Van die eeuwige verlegenheid was geen sprake meer. Ze gaf iedereen netjes een handje, zei bedankt voor het cadeautje en knuffelde zelfs met moeders. OP een gegeven moment kwam ze naar me toe en zei ze: bedankt voor de cadeautjes mama… Oh hoe lief kan je zijn!

En dan is het tijd voor taart!
Tijd voor taart!

Na de taart(en) die echt onwijs lekker waren, was het tijd voor het laatste gedeelte van het feestje. De pinata!

 

Zo’n feestje was perfect voor Liza. Nadat bijna alle kinderen weer naar huis waren, kwam Hanne nog. Zo konden zij en Eva nog even lekker spelen in alle rust. Een topfeestje dus!

Show Full Content
Previous De eerste nacht met Jones
Next Verjaardagstaarten door de jaren heen

2 thoughts on “Liza is vier!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close