Ken jij Helpling nog? Met Helpling.nl vind jij heel eenvoudig een schoonmaakhulp voor een goede prijs. Ik schreef er ruim maand geleden al over. Met Valentijn (dat is aanstaande zaterdag al!) pakt Helpling weer uit:

Maak je huis klaar voor Valentijnsdag!​

Samen met de leukste bedrijven hebben ze besloten om jou de beste Valentijnsdag ooit te bezorgen. Wanneer je een schoonmaakpakket speciaal voor Valentijn boekt, dan krijg je een gratis Valentijnspakket cadeau met daarin vouchers voor een gratis design vaas bij Bloomon.nl, prachtige wijnen bij Wijnvoordeel.nl en een uur gratis schoonmaak! (Vouchercode: Valentine15)

Leuke weetjes over Valentijn

  • Jaarlijks worden er 220.000 aanzoeken gedaan op Valentijnsdag
  • De langste Valentijnskus vond in 2013 plaats in Bangkok. Het verliefde stel zoende elkaar voor maar liefst 58 uur 35 minuten en 58 seconden -zonder pauze.
  • 4 van de 10 vrouwen vindt een schoon huis juist tijdens Valentijnsdag belangrijk. Helpling helpt! Met de volgende voucher code: VALENTINE15 krijg je een uur gratis schoonmaak!
  • 2/3 van de vrouwen vindt chocolade hét ingrediënt voor een perfecte Valentijnsnacht.

Helpling maakte een leuke infographic over Valentijn. Doe er je voordeel mee met Valentijn en verras je vriendin, vriend of geliefde (en ja, dat zijn verschillende mensen ;)) met deze leuke weetjes!

Valentine's Day with helpling

Klik hier om je schoonmaakhulp te boeken en gelijk gebruik te maken van de exclusieve aanbiedingen: €15,- korting op wijn door wijnvoordeel.nl en een gratis vaas van bloomon.nl Voucher Code: VALENTINE15

Show Full Content
Previous Persoonlijk: wat een koud land toch…
Next Houd je vast voor de leukste babykleding van Little King Arthur

1 thought on “Maak je huis klaar voor Valentijnsdag!​

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close