Is het vandaag weer van dat saaie rotweer? Dan heb ik voor je een makkelijke woensdagmiddag activiteit. Het enige dat je nodig hebt zijn (oude) sokken of weessokken (die heb je vast wel), een schaar, een rondje van de wc rol, rijst, een touwtje en een lintje. Met deze paar dingen maak je dus samen met je zoon of dochter leuke paashazen of paaskonijntjes! Wij hebben inmiddels een schattige famille staan. Paashazen van oude sokken!

Zo tover je je oude sokken om in een schattige familie van paashazen of paaskonijnen!

Het is echt heel makkelijk. Je knipt een klein rondje van de wc rol en klemt de bovenkant van de sok eromheen. Dan giet je heel veel rijst in de sok, lekker aanstampen. Houd voldoende ruimte aan de bovenkant over voor de oren. Je knoopt de bovenkant goed stevig dicht en in het midden knoop je ook een touw. Je knipt een V vorm uit de bovenkant van de sok en maakt zo de oren. Een leuk lintje eromheen, twee oogjes en een snoet erop tekenen en klaar is kees!

Paashazen van oude sokken!

Dit idee kwam natuurlijk niet van mezelf. Ik vond het ook online! De credits voor deze knutsel gaan naar CrochetAddictDIY

DIY Sock BunnyDIY Sock Bunny (No Sew) This is the perfect craft for spring and Easter.Credit: Handimania

Geplaatst door DIY & Crochet Addict op donderdag 17 maart 2016

Show Full Content
Previous Laat onze wereld mooi blijven
Next Zo vierden wij Liza’s verjaardag

1 thought on “Maak zelf paashazen van oude sokken!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close