Afgelopen maandag kreeg ik een mailtje van Crayola dat er wat leuks voor Eva en Liza op de post ging. Groot, heel groot, was dan ook mijn verbazing dat er al op dinsdagmiddag een pakketje vol met kleurtjes werd afgeleverd. Is de post ooit zo snel geweest tussen Nederland en Zwitserland?
IMG_2804

De kinderen konden hun lol niet op natuurlijk, want als er iets is waar ze allebei verzot op zijn dan is het wel kleuren. Voor Liza zat er in het pakket een pakje potloden, stiften en kindvriendelijke scharen in. Voor Eva een doos met magische stiften en een kleurboek speciaal voor die stiften.

MiniKids

De lijn minikids is speciaal voor de kleine handjes ontwikkeld. De stiften hebben een bolle en dikke punt en kunnen niet ingedrukt worden als er te hard op wordt geduwd. De potloden zijn niet te groot en hebben vrolijke motiefjes. En voor de ouders leuk: afwasbaar voor kleding, huid en meubels. Ik moet zeggen dat de stiften ook echt lekker soepel kleurden de potloden goed vettig waren. Of het echt afwasbaar is, dit keer voldeed een baby-doekje in ieder geval prima!
crayola-minikids

Magisch kleuren met Color Wonder

Voor Eva zat er Color Wonder; 10 viltstiften en een prinsessenkleurboek, in de doos. We waren onwijs benieuwd wat dat nou precies was. Volgens mij had Eva het eerder door dan ik, maar snel was ze druk aan het kleuren. De stiften van Color Wonder zijn doorzichtig en de kleur verschijnt op het speciale papier van de kleurboeken van Colorwonder. Eva heeft twee uur lang heerlijk zitten kleuren. En was soms zo verrast over de mooie motieven die verschenen.
colorwonder2colorwonder

Al kleurend de winter door!

We hebben er nu pas een dag mee gekleurd en gespeeld, maar zoals ik nu kan zien kan ik deze kleurtjes de hele winter gebruiken. Crayola is natuurlijk ook gewoon een goed merk. Nu maar hopen dat de doppen niet kwijtraken… Ik denk dat dat hier het grootste probleem is!

Show Full Content
Previous Ons Zwitserleven: een winderig weekje
Next Een lesje opvoeding – van onze Zwitserse kinderarts

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close