Vandaag bracht ik een virtueel bezoek aan de winkel van Mevrouw Schaap. Een virtueel bezoek, maar wat zou ik ook graag een echt bezoek brengen aan de showroom van Mevrouw Schaap. Al die leuke spulletjes in het echt bewonderen, want leuke spulletjes heeft ze! Wie? Nou Mevrouw Schaap!

Wat me opvalt aan de webwinkel is dat het zo goed verzorgd is. De uitstraling is mooi, de boel is netjes uitgelijnd, de foto’s zijn super. De winkel is overzichtelijk ingedeeld en de merken zijn vernieuwend. Het is voor mij een feestje om door de webwinkel te lopen. Ik vind het daarom ook superleuk om jullie de leukste producten van Mevrouw Schaap te laten zien.

Mijn favorieten van Mevrouw Schaap

Ledikantdekens

ledikantdekensIk denk dat ik dit hele favorietenlijstje zou kunnen vullen met ledikantdekens en dat terwijl mijn kinderen nooit onder een deken hebben gelegen. Bijzonder toch? Maar de merken en de designs vind ik gewoon allemaal leuk. Ik zie een kleine baby al in een vreselijk mooi lief kamertje liggen met zo’n dekentje over zich heen. Toch jammer dat er hier geen kleine baby meer komt! Hahaha

Muziekdoosjes

muziekdoosjesMuziekdoosjes zijn onmisbaar in iedere kinderkamer. Althans dat vind ik. En wanneer er nog zulke muziekdoosjes te koop zijn. Deze muziekmobile van Elodie Details is ook tegelijk een dromenvanger!

Speenknuffels

speenknuffelLiza had een hele leuke speenknuffel in de vorm van een konijn. Echt, wat een fijn ding vond ik dat. Gewoon iets om aan te frutten, terwijl ze d’r speen in d’r mond had. Mevrouw Schaap heeft ook leuke, zoals deze met een olifant!

Voor de kinderwagen!

voetenzak
Serieus, waarom hadden ze dit niet toen ik nog een buggy gebruikte? Wat een onwijs gave buggyzitkussens hebben ze nu. Had ik trouwens al gezegd dat ik verliefd ben op het merk Elodie Details? Want een prachtige voetenzakken en buggyzitkussens!

Koffertjes

koffertjesDeze koffertjes van Bloomingville zijn toch te leuk! Je koopt ze in drie formaten.

Speelkleed

Hoe lief is dit speelkleed! Voor 99 euro, inclusief gratis verzending heb je dit speelkleed met een diameter van 120 cm bij je thuis. Ik ben fan. Waar heb ik hier plek voor?

Krukje

krukjeEn wat voor een krukje. Ik vind hem leuk. Leuk voor in de kinderkamer, leuk voor in mijn woonkamer. Gewoon tof voor overal. Dit krukje is er in verschillende kleuren en komt van Bloomingville.

Een echte mooie schommel

schommelDeze schommel misstaat niet in je woonkamer. Toch schattig om jouw dreumes zo te zien schommelen. Deze stoere schommel is van Done by Deer.

Ik vind serieus dat Mevrouw Schaap echt de winkel is voor moeders en oma’s met kleine kinderen. En zoals ik al heb laten zien ben ik een groot fan geworden van het merk Elodie Details. Kijk hier vooral naar de hele collectie van dit merk.

Volg Mevrouw Schaap ook op Facebook

Show Full Content
Previous Ketting met naam
Next Instead of goals or resolutions, try rules

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close