Soms kijk ik series met een verhaal op Netflix, maar de laatste weken ben ik meer televisie aan het kijken via Netflix met series zoals de The Great Interieur Design Challenge en Sugar Rush. Omdat ik het zelf heel leuk vind om nieuwe series te ontdekken, dacht ik dat het voor jullie ook wel leuk was om te laten zien welke series ik de laatste tijd gewoon lekker heb gekeken. Daarom maakte ik een lijstje met 8 trailers van mijn favo netflixseries die ik de afgelopen maand (ja… ik was natuurlijk een week ziek in bed) gekeken heb. Hoeveel uur Netflix is dat wel niet?

kleine note: ik kijk natuurlijk Netflix in Zwitserland, het kan zijn dat niet alle series in Nederland worden uitgezonden…

Stay Here

Million Pound Menu

Queer Eye

Sugar Rush

Project Runway

Great interior design challenge

Nailed it!

The world extraordinary homes

Welke serie zou jij mij aanraden?

Show Full Content

About Author View Posts

Marlieke

Marlieke is moeder van Eva en Liza en baby Bram. Ze is in 2014 geëmigreerd naar Zwitserland en houdt je op Lovethat op de hoogte van haar leven daar. Als moeder, als vrouw, als zelfstandig ondernemer en vooral als zichzelf.

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close

NEXT STORY

Close

Aan het werk! HopHop!

27 maart 2016
Close
%d bloggers liken dit: