Soms kijk ik series met een verhaal op Netflix, maar de laatste weken ben ik meer televisie aan het kijken via Netflix met series zoals de The Great Interieur Design Challenge en Sugar Rush. Omdat ik het zelf heel leuk vind om nieuwe series te ontdekken, dacht ik dat het voor jullie ook wel leuk was om te laten zien welke series ik de laatste tijd gewoon lekker heb gekeken. Daarom maakte ik een lijstje met 8 trailers van mijn favo netflixseries die ik de afgelopen maand (ja… ik was natuurlijk een week ziek in bed) gekeken heb. Hoeveel uur Netflix is dat wel niet?

kleine note: ik kijk natuurlijk Netflix in Zwitserland, het kan zijn dat niet alle series in Nederland worden uitgezonden…

Stay Here

Million Pound Menu

Queer Eye

Sugar Rush

Project Runway

Great interior design challenge

Nailed it!

The world extraordinary homes

Welke serie zou jij mij aanraden?

Show Full Content
Previous Waarom alleen naar school lopen zo belangrijk is in Zwitserland
Next Meine 8 Lieblingsserien auf netflix

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: