Een echt hertengewei staat al een tijdje op ons verlanglijstje. Tot die tijd doen we het hier in huis met wat nepherten, een kapstok met iets dat op een gewei lijkt en ga zo maar door. Vorige week kreeg ik – omdat ik jarig was – van de webshop Applepiepieces een kortingscode in de mail. Al eerder bestelde ik hier mijn Geisha-armband die ik nog steeds met veel plezier draag. Dit keer zag ik een mooie ketting met een gewei met de toepasselijke naam ‘Oh deer’. Die moest ik natuurlijk hebben! Ook de tekst die erbij stond trok me ook wel erg aan:

Heel soms vind je in een bos waar herten leven een gewei wat is afgebroken door een gevecht. Het is een prachtig ding wat symbool staat voor vruchtbaarheidgroei en weelde.

Ik koos voor een gouden hanger, dat past goed bij de rest van mijn sieraden en spreekt net weer wat meer bij mij dan een zilveren hanger. Afgelopen week kreeg ik mijn pakketje al binnen en ook dit keer was het weer een feestje om te zien. De ketting zat in een schitterend zakje verpakt, mooi verzorgd en bijna zonde om uit te pakken. Ik heb het toch maar gedaan en nu hangt deze fijne ketting al een dag om mijn nek. Tot grote vreugde van Eva trouwens, zij ziet het gewei als een kam om mijn haren te kammen! applepiepieces

Het was overigens al donker toen ik bedacht dat ik ook met m’n hoofd op de foto moest.
Vandaar die donkere foto van mij.

Show Full Content
Previous Soms ben je gewoon blij met mensen
Next Knuffelzoo: toffe app voor groot en klein

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close