Onlangs kreeg ik van NAÏF een fijne doos vol met verzorgingsproducten, afgestemd op de gevoelige huid van baby’s. De doos beloofde al veel goeds. (Hier zie je hoeveel aandacht eraan besteed wordt) Op de doos staat namelijk precies vermeld waarom je de goede keus hebt gemaakt.

Taking care of your baby is quite a responsibility
We know

Ik kende Naïf niet, maar na het gebruik van deze producten wil ik stiekem niet veel anders meer. De wasgel is zacht, ruikt lekker en je hebt niet zoveel nodig om je kind ermee te wassen. Eigenlijk, een drupje is genoeg voor de kleine Liza. Ook de shampoo, bodylotion en crème smeren heerlijk makkelijk uit en ruiken bovendien heel erg lekker.

Dit fijne pakket van Naïf mocht ik testen.
Dit fijne pakket van Naïf mocht ik testen.

Omdat Naïf gebruik maakt van alleen maar natuurlijke ingrediënten, was ik zelf een beetje huiverig voor het luchtje van Liza (hoewel mevrouw toch dagelijks naar zure melk stinkt). Maar ik had niks te vrezen, ze rook warm en fris tegelijk: fantastisch! Nog een bijkomend voordeel, mijn handen roken ook erg lekker. In de producten van Naïf zitten alleen natuurlijke ingrediënten:

  • Katoenzaad Olie
  • Avocado Olie
  • Zoete Amandel Olie
  • Macadamia Olie
  • Bisabolol
  • Tarwe proteine (glutenvrij)

Een op en top Nederlands product

De verzorgingslijn van Naïf is nog niet zo oud. Vanaf 2012 zijn er twee heren vol voor hun eigen lijn van babyverzorgingproducten gegaan. Met een goede reden, ze werden vader. “Ons avontuur begon in 2012 toen wij, 2 jonge mannen, tegelijkertijd groot nieuws kregen. We werden vader! Er ging een nieuwe wereld voor ons open, gevuld met babyverzorging. Vol verbazing merkten we, als kersverse vaders, dat kwaliteit daarbij niet zo belangrijk was. Dat moest anders! Dus hingen we onze glansrijke carrières aan de wilgen om te gaan ondernemen en de wereld van babyverzorging te veranderen.” Dat vind ik knap. Pionieren in een markt die vol zit, maar duidelijk niet verzadigd is. Er is ruimte voor natuurlijk lekker ruikende babverzorgingproducten en die ruimte hebben zij gepakt. Bedankt!

Lees meer over Naïf op www.naifcare.comFacebook

Show Full Content
Previous Alles wat we wel leuk vinden aan Argentinië
Next Juf Jannie leert je ‘loomen’

4 thoughts on “Mmm lekker… Naïf babyverzorging

  1. Ook ik ben helemaal fan! Ik gebruik de producten sinds enkele maanden en heb er ook een review over geschreven. Voor mijn kleine zoon niets anders meer dan Naïf en ik moet bekennen dat ik de body lotion ook zelf gebruik 🙂

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close