Wat doe je als je favoriete Netflix serie afgelopen is? Dan begin je met een nieuwe serie en in mijn geval, een oude. Maar wel een serie met een enorm aantal seizoenen waar ik weer een aantal dagen en misschien wel weken mee vooruit kan. The Mentalist. Je weet wel die Amerikaanse politieserie met Simon Baker als Patrick Jane, die door zielen heen kan kijken. Natuurlijk is hij destijds gecast op zijn uiterlijk, want wie smelt er nou niet weg bij hem, maar zo gaandeweg kijk je ook verder dan je neus lang is en zie je de rode draad.

The Mentalist

The Mentalist

Rood is deze draad wel erg letterlijk. Patrick Jane heeft namelijk een verleden en in dat verleden is hij door een seriemoordenaar zijn vrouw en dochtertje verloren. Hij is als een consultant bij de CBI (California Bureau of Investigation) gekomen om jacht te maken op RED JOHN, de naam van deze seriemoordenaar.

Vroeger heb ik heel veel afleveringen van The Mentalist gekeken, maar ik kan je zeggen: ik heb er niet zo heel veel onthouden. De eerste serie kwam me nog wel bekend voor, nu zie ik voor mijn gevoel alleen maar nieuwe afleveringen. Gelukkig maar, want ik ben nog lang niet klaar. Nog 5 series te gaan.

 

Wiki zegt dat the Mentalist wel 151 afleveringen kent. Dat zijn er een hele hoop om achter elkaar te kijken! Misschien moet je alvast maar beginnen. The Mentalist is mijn NetflixTip omdat iedere aflevering op zichzelf staat, maar er een rode draad in zit en je blijft nieuwsgierig naar hoe deze rode draad eindigt! Oja en laten we natuurlijk niet de mooie Patrick Jane vergeten. Hij blijft tenslotte erg prettig om naar te kijken 🙂

 

Even een screenshotje van Google voor wie ook geen genoeg van hem kan krijgen 🙂

Schermafbeelding 2016-02-15 om 22.44.15

<a data-pin-do=”embedBoard” data-pin-board-width=”900″ data-pin-scale-height=”120″ data-pin-scale-width=”115″ href=”https://nl.pinterest.com/gazbushby/simon-baker/”></a>

Show Full Content
Previous In een handomdraai lente in je huis!
Next Mijn dochter drinkt cola

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close