Misschien moet ik jullie wat vertellen. Ik kijk vaak televisie als achtergrond terwijl ik aan het werk ben, blogs aan het schrijven ben of gewoon op Facebook rondhang. Films, series of documentaires waarbij ik op moet letten omdat ik anders een kwartier later niet begrijp waar het overgaat, zijn niet altijd aan mij besteed. Ik doe graag meerdere dingen tegelijk en daar is Netflix een onderdeel van.

Don’t trust the B—- in Apartment 23

Mijn nieuwste verslaving is de serie Don’t trust the B—- in Apartment 23. Het is weer een wegkijker, maar een wegkijker met James Van Der Beek. De crush van Dawson’s creek! Haha. Hoofdpersoon is June Colburn die naar New York verhuisd en na een mislukte baan en eveneens mislukte woning, gaat samenwonen met The B—- in Apartment 23, waardoor ze ook haar verloofde verliest. June is lief, naief en leert door huisgenoot Chloe ‘de wereld’ kennen. Deze IT-girl leeft voor zichzelf, is populair, heeft maling aan de rest van de wereld en haar vriendinnen. James Van der Beek is een parodie van zichzelf en heerlijk over the top. Dus ben je klaar met Call the Midwife, vind je Luther niet om door te komen, is Fuller House nu al voor de 4e keer gekeken en heb je alle 8 seizoenen van the Mentalsit gekeken? Dan is dit je antwoord!

NetflixTip! Don't trust the B---- in Apartment 23Je kunt twee seizoenen vooruit met deze serie. Ik wens je veel plezier!

Show Full Content
Previous Bezoek St. Gallen en haar prachtige straatjes
Next Onze magische Hartendief lamp

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close