Wat was ik blij toen de DHL op tijd mijn nieuwe bril van Vision Direct bij mijn ouders afleverde. Het wachten werd beloond, want toen mijn ouders bij mijn op de stoep stonden en ik de bril uitpakte – oke, wel nadat ik ze uitgebreid had verwelkomd en de kinderen hun drukke idioterie kwijt waren geraakt-, heb ik de bril niet meer afgedaan. Afgelopen maandag stond ik er zelfs mee onder de douche! Oeps!

Een blauwe bril – online besteld bij Vision Direct

Onlangs kreeg ik de vraag van Vision Direct of ik een bril wilde reviewen. Natuurlijk sta ik daar voor open, een bril is altijd handig! Ik draag nu 9 maanden een bril en ik merk echt dat ik hem nodig heb. Echter, met de brillen die ik heb was teveel mis. Mijn goede bril was eigenlijk te sterk voor mijn ogen en te smal rond mijn ogen. Ik had veel hoofdpijn en kneep veel met mijn ogen. De andere bril voelt net als een wegwerpbril en heb ik dan ook niet graag op. Omdat ik na negen maanden wel weet wat ik wil en nodig heb, was de keuze online bij Vision Direct ook niet zo moeilijk. Je kunt kiezen uit heel veel brillen, maar je kunt ook een voorselectie maken door het soort montuur te kiezen; aviator, cat eye, ovaal, rechthoekig, zonder rand, rond, vierkant, wayfarer.

Een beetje anders dan anders

Omdat ik wist dat mijn zonnebril een wayfarer montuur is en ik die zonnebril dus echt heel graag op heb, koos ik voor een wayfarer montuur. Ik hoefde niet zo lang te scrollen in het grote aanbod, want mijn oog viel gelijk op het montuur Harley. Een blauwe bril met aan de binnenkant bruin. Nog even twijfelde ik, was blauw niet te hard of te blauw? Ik besloot het gewoon te doen, een beetje anders dan anders mag mijn bril ook wel zijn.

Online bestellen eng?

Ik heb natuurlijk wel makkelijk praten omdat ik deze bril gratis kreeg, maar ik denk dat ik met de ervaring die ik nu heb, ook wel een bril online zou kopen bij Vision Direct. Het is alleen wel anders dan bij de opticien. De opticien meet je ogen op, heeft een ruim assortiment aan brillen die je daadwerkelijk kunt passen, over het algemeen is de bril ook wel sneller geleverd en wordt de bril nog netjes aan je hoofd rechtgezet. Allemaal dingen die je online niet hebt. Daarbij heb je wel het gemak van thuis op je gemak je bril uitzoeken, veelal zijn de brillen goedkoper en heb je een groter aanbod van brillen. Het aanleveren van je recept (de sterkte van de glazen) doe je gewoon via een foto, bel je door of vragen de specialisten van Vision Direct aan bij je opticien. Binnen drie dagen heb je dan je bril bij jou thuisbezorgd, zeggen ze. Bij mij duurde het ruim een week, maar hij was wel op tijd binnen om hem te kunnen reviewen.

Harley bril

Het eerste wat ik zag was toen ik de bril uit de verpakking haalde, was dat de kleuren echt heel mooi zijn. De bril is verder degelijk en stevig. Geen plastic meuk, maar gewoon een goede bril die lekker op je hoofd zit. Het montuur is niet zo zwaar, maar het is ook niet dat je niks voelt. Dus een prima bril voor de prijs van 74,95. Daarbij krijg je er nog een hoesje, een doekje en – dik pluspunt – een schroevendraaiertje bij.

Kom maar door met die complimentjes!

Ik vind mijn bril dus echt superleuk. Hij zit fijn. Ik knijp niet met mijn ogen en ik ben niet meer zo moe de hele dag. Daarbij is de kleur blauw wel een kleur die ik vaak aanheb, maar ook met andere kleuren vloekt hij mijns inziens niet. Wat vind jij van deze bril en durf jij online een bril te bestellen?

Show Full Content
Previous De zoektocht naar de ideale planner bracht me naar de Purpuz planner
Next Beginnende herfst in het Wildpark in Feldkirch

1 thought on “Een nieuw gezicht door een nieuwe bril

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: