Na twee jaar ben ik het zat, ben ik er klaar mee. Ik kan dan niets anders dan denken aan dat wat mij bijna tegemoet komt. En ja, dan voel ik me weleens zoals Eva zich moet voelen. Geen geduld, want als ik iets wil, dan wil ik het NU!

iPhone 6 was dringend aan vervanging toe

Dat gevoel heb ik met heel veel dingen, maar de afgelopen periode had ik geen seconde rust in mijn hoofd, vanwege een nieuwe telefoon! Mijn iPhone 6 was dringend aan vervanging toe, voor de tweede keer was het beeldscherm gebroken en het geluid van mijn telefoon liet enorm te wensen over. Voor ik het in de gaten had, zat ik naar nieuwe abonnementen te kijken en naar wat het zou kosten om er een nieuwe iPhone bij te bekostigen.

In Zwitserland is het allemaal niet zo relaxed geregeld als in Nederland en als ik dan toch ook voor hetzelfde bedrag gewoon in het buitenland willen internetten, moest ik er goed voor aan de bak. Google werd mijn beste vriend! Bij mijn huidige aanbieder zou een abonnement met nieuwe telefoon en fatsoenlijke data in het buitenland, 200 frank kosten. Dat is bijna gelijk aan 200 euro! Voor een maand telefonie! Wat een hoop geld. Let wel, op dit moment betaal ik ook vrijwel maandelijks 120 euro voor mijn abonnement, in Zwitserland is het nou eenmaal anders.

Ik zocht uiteraard verder en kwam bij een aanbieder terecht die adverteert met data in het buitenland. Omdat ik aan de grens woon en vaak in Oostenrijk of Duitsland ben, was me dat echt heel belangrijk. Wat jullie in Nederland hebben, heb ik nu ook geregeld. 4000 mb data per maand door heel Europa, ik gok dat dat genoeg is. En dit alles voor de prijs van… *tromgeroffel* 75 uur per maand inclusief nieuw mobieltje!

Geduld is niet mijn sterkste kant

En toen begon het lange, lange wachten. Een week na mijn online bestelling, had ik nog niks gehoord en besloot ik te bellen. “Volgende week komt hij. Nee, we hebben geen documenten meer nodig. Alles is geregeld.” Een week later. “Er is wat vertraging opgetreden vanwege de vakantie.” Aargh. Ik had veel beter de telefoon in de winkel kunnen halen, maar Zwitserland kennende zou de hele telefoonmaatschappij daarvan gaan stuiteren. Geduld is hier een schone zaak. Natuurlijk kreeg ik 1,5 week na mijn bestelling post met “We hebben nog uw identiteitsgegevens nodig”. Gelukkig kon ik die mailen en niet lang daarna kreeg ik een sms dat mijn telefoon op maandag geleverd zou worden. Joh, dat was me even een lesje geduld dat ik daar kreeg! Ondertussen was mijn oude iPhone nog een keer gevallen en waren de scheuren alleen maar erger geworden. Twee weken heb ik erop moeten wachten, maar daar was hij dan eindelijk. Mijn nieuwe iPhone…

Dag blijdschap, er komt een nieuwe iPhone uit. De iPhone 8

Joepie! Holladijee… en toen, zag ik dat waarschijnlijk in september bij KPN de nieuwe iPhone 8 wordt gelanceerd. Had ik nog maar een beetje meer geduld gehad, dan was ik gewoon over een tijdje in het bezit geweest van een iPhone 8. Geduld… Juist, daar is dat woord weer 🙂 Ik denk dat ik gewoon maar weer 2 jaar wacht en dan de 7 inwissel voor een 8.

iPhone 8 KPN
Beeld KPN

Hoe is het met jouw geduld gesteld?

Show Full Content
Previous Deze reisbeker neem je vanaf nu overal mee naar toe!
Next Gezinswandeling in Schwellbrunn | Rätselweg

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close