Dit jaar vieren we Oud & Nieuw met vrienden en hun 2 kinderen. Eva en Lars zijn vier en oud genoeg om er een feestje van te maken. Ik weet niet of ze op kunnen blijven, na een dag spelen zullen ze wel gesloopt zijn, maar ik heb wel wat ideetjes om er een leuke en vooral feestelijke avond van te maken.

Oud en Nieuw met kinderen? 5 Tips!

  1. Flexibel zijn is natuurlijk het belangrijkste. Wij of zij eten dus lekker makkelijk. Ze krijgen zelfs een eigen hapjesbord! Lekker met kindvriendelijke hapjes. Ik denk dat ze lolly’s, komkommer, spekkies en tomaat wel goed zullen vinden.
  2. Omdat we heelijk onder elkaar zijn, hoeven we niet op chiq! Misschien is het wel leuk om alsnog ons leuk en feestelijk aan te kleden, maar daar moeten we dan wel zin in hebben.
  3. We komen de avond wel door met een toffe film en leuke spelletjes. Zolang zij het leuk hebben, hebben wij er ook geen omkijken meer naar 🙂
  4. Je ziet om zes uur ‘s avonds al of de kinderen het gaan trekken. Trekken ze het niet, dan verzetten we de klok en is het gewoon om 20:30 al nieuwjaar! Of we leggen ze gewoon op bed en maken ze later wakker.
  5. Champagne hoort erbij. Kinderchampagne heb ik hier nog niet gevonden, maar de grote fles alcoholvrije ‘prinsessenchampagne’ moest mee van Eva (“Nu heb ik dan ook echt mijn eigen wijn, waar geen water bij hoeft!!” Lees: mijn kinderwijn is gewoon ordinaire ranja waarmee ze me voor de gek houden). Trek de champagne maar open en steek de sterretjes maar af! Gelukkig nieuwjaar!

Ik ben heel benieuwd hoe jullie het doen met kinderen tijdens Oud en Nieuw. Heb je nog leuke tips en trucs? Ideeën voor leuke spelletjes om te spelen of heerlijk eten? Deel ze dan hieronder!

 

Show Full Content
Previous Deze tien dingen wist jij vast nog niet over Frozen
Next Goede voornemens? Ik noem het liever plannen

4 thoughts on “Oud en Nieuw met Kinderen? 5 Tips!

  1. Handige tips! Wij gaan morgen kort naar mijn ouders daar eten we koud buffet en mijn zus is er ook met de kinderen. Wij gaan weer op tijd naar huis met onze dochter van 16 maanden ze gaat dan lekker naar bedje omdat ze het besef toch nog niet heeft. We zouden eigenlijk thuis blijven maar werden gevraagd om mee te blijven eten en daar zeggen we geen nee op :-)) Ik wil jullie een knallende uiteinde en een gelukkig & gezond 2015 wensen!

  2. We zijn morgenavond lekker met z’n vijven. De meiden mogen opblijven, als ze dat willen. Waarschijnlijk wordt het tv kijken en eventueel een spelletje doen. Lekker met wat chips en hapjes.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close