Altijd als we visite krijgen wordt er door het bezoek pannenkoeken gebakken. Enerzijds natuurlijk omdat de kinderen pannenkoeken altijd lekker vinden en wij dan wat anders kunnen eten, anderzijds omdat wij (Floris en ik) een gruwelijke hekel aan pannenkoeken bakken hebben. Echt waar! Het mislukt altijd.

Volgens mij heeft mijn zus dat begrepen en ik kreeg een paar maanden terug van haar Polles Pannenkoekenboek. Een mooi boek met heerlijke foto’s. Zo moeten pannenkoeken gemaakt worden en gelukkig wordt het ook uitgebreid uitgelegd.IMG_8242

Polles Keuken is een pannenkoekenrestaurant in de Efteling, een mooi thematisch restaurant waar de potten en pannen rommelen en rammelen en je de gekste en lekkerste pannenkoeken kunt bestellen. De recepten van die lekkere pannenkoeken vind je nu ook in het Polles Pannenkoekenboek. Vandaag bekeken we het boek eens goed en natuurlijk kregen we trek in pannenkoeken. Hadden de kinderen even geluk!

Perfecte pannenkoeken

IMG_8234In het boek staat precies beschreven hoe je de perfecte pannenkoek bakt. We volgden het boek en we hadden heerlijke pannenkoeken. De tipsĀ die bij ons werkten om de pannenkoeken dit keer goed te bakken waren:

  • Het beslag eerst een half uur laten rusten
  • De boter al gesmolten in de pan, bij de eerste pannenkoek veel boter in de pan
  • Bij de rest van de pannenkoeken de pan alleen met een kwastje met boter insmeren (vergeet de zijkanten niet)
    De rest van de tips staan in het boek šŸ˜‰

Polles Pannenkoekenboek

Het boek is echt een aanrader! Je kunt zoveel lekkere en gezonde kanten (ook glutenvrij en lactose vrij) op met pannenkoeken. En uiteindelijk als je de tips uit het boek opvolgt, kan iedereen pannenkoeken bakken! Het boek kost slechtsĀ ā‚¬ 12,50 bij Bol.com Een fijn cadeau voor de feestdagen dus!

In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks

Show Full Content
Previous Warme voeten met een vloerkleed of toch een schapenvachtje?
Next TIP! Snijd druiven en tomaatjes altijd klein en voorkom verstikking!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close