Al een tijdje volg ik op Twitter Natascha van Kidsware, lieve mama van een meisje van net één jaar en een superharde werker. Met haar bedrijf Kidsware maakt ze handgemaakte kinderkameraccessoires en dat doet ze met veel succes. Zoveel succes dat ze inmiddels met een aantal mensen samen de accessoires maakt. Hoe cool is dat!

Stoere, unieke en vrolijke accessoires

De accessoires die door Kidsware zijn ontworpen zijn allemaal uniek en spreken aan. Of je nu een romantische kinderkamer hebt, een stoere kamer of een kleurrijke kinderkamer, bij Kidsware kan je terecht voor ieder kind en iedere stijl. Van vogelhuisjes tot kapstokken en van spiegels tot memoborden, wandlampen en knuffeldoekjes. Het is mogelijk om op de website alles in één stijl te kopen, maar het is ook mogelijk om af te wisselen met kleuren en motieven. Soms maakt dat de kamer weer net even wat spannender.  Wil je advies over hoe je de kinderkamer kunt stylen, dan kan je per mail contact opnemen.

kidsware-genoegkeuze

Complete make=over

Wil je jouw kinderkamer een complete make-over geven? Kidsware biedt samen met Sleepiez een mini-metamorfose set aan. In deze set zit een mooie dekbedhoes van Sleepiez en bijpassende accessoires van Kidsware. Onwijs handig om de kinderkamer in één koop een totaal andere look te geven.
metamorfose

Onze kinderkamer

Voor onze kinderkamer die de naast de basiskleur wit, vooral groen met geel zal worden, ontvingen Eva en ik (het is toch óns ding en haar kamer) een vogelhuisje en een kapstok van Kidsware. Netjes en stevig verpakt en fantastisch afgewerkt. Geen losse draden of naden en geen splinters. Het vogelhuisje en ook het kapstokje, zijn niet gebouwd van een dun plaatje hout, maar zit gewoon stevig in elkaar. We moeten nog eventjes geduld hebben voordat we het ook in het kamertje kunnen ophangen, maar dan krijgen jullie zeker weten een foto van het resultaat te zien. Wij zijn er onwijs blij mee. Het is een mooie combinatie tussen het oude kamertje van Eva en de gezamenlijke kinderkamer geworden.

kidsware

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe producten en ontwikkelingen bij Kidsware, volg hen dan nu op Facebook!

Show Full Content
Previous De leukste carnavalspakjes voor baby’s en peuters
Next Weekoverzicht: 1 februari 2014

4 thoughts on “Prachtige accessoires voor de kinderkamer van Kidsware

  1. Wat een leuk artikel over Kidsware! De kinderkameraccessoires zijn inderdaad ontzettend gaaf en de beschrijving klopt helemaal. Het is stevig materiaal en de afwerking is super netjes!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close