Weet je nog dat Eva een half jaar geleden al precies wist wat ze voor haar verjaardag wilde hebben. Aan dat lijstje veranderde het laatste half jaar niet veel. Ze ging uiteraard naar school en een robot ging van het lijstje af. De week voor haar verjaardag had ze een shortlist; een quad, een spacescooter, een schommel en een trampoline. De quad, waar ze bij ons in de buurt allemaal eentje van hebben, die kreeg ze sowieso niet. Spacescooters verkopen ze niet in Zwitserland (ik heb ze nog niet gezien in ieder geval).  Dus werd het voor ons de keuze tussen een trampoline en schommel. Het was voor ons ook wel duidelijk dat we iets moesten kopen dat ook voor Liza leuk zou zijn, omdat we hier gewoon nog teveel missen.

Vandaag deel ik wat leuke cadeaus die Eva van ons en van anderen kreeg. Het kind is enorm verwend, daar waarschuw ik alvast voor.

Trampoline

Op zaterdag werd er natuurlijk ook weer flink gesprongen

Wij kozen voor een trampoline van ExitToys. Een bij toeval Nederlands product, dat we kochten in Oostenrijk. De trampoline is er eentje die je moet ingraven. Waar wij wonen heb je soms veel last van de föhnwind, een warme wind die wel op kan lopen tot 100 km per uur. Een opgaande trampoline gaat dan eigenlijk te snel kapot als je geen erg in de wind hebt.

Spacescooter

Van mijn ouders en zussen kreeg ze een spacescooter!

Ze kreeg toch de spacescooter! Van mijn familie! De versie vanaf een jaar of 6. Eva is een grote meid en zit nu al in maat 128. Zo’n kleine spacescooter is zonde en gelukkig reed ze op die grote ook zo weg. Het is een heerlijk buitenspeelcadeau! En tip: op marktplaats staan ze genoeg tweedehands. Het is dus echt niet nodig om een nieuwe te kopen.

Mario Kart – radiografisch

Eva kreeg ook een Mario Cart, te grappig! Eva had nog tegen Floris gezegd dat ze zo graag een op afstand bestuurbare auto wilde. Floris zag deze Mario Kart en was meteen verkocht. Hij had het wel even met mij mogen overleggen, maar dat zijn mannen 🙂 Eva had het meteen door en vond het fantastisch. Ik ook want Mario beweegt mee in de bochten!

Horloge

horloge - verjaardag 5 jarigeAs je vijf bent en zoveel buiten speelt, dan moet je ook weten wanneer je weer naar huis moet komen. In de zomer staat de klok op 6 uur, in de herfst op 5 en in de winter, wanneer de zon achter de bergen verdwijnt en het echt koud is, op 4 uur. Daarom zijn we al druk bezig met klokkijken en het lukt al best goed. Eva kreeg van ons een mooi horloge. Het lieve armbandje met grote zus kreeg ze ook voor haar verjaardag.

Houten oefenklok

IMG_4740Een cadeautje dat ik eigenlijk ook graag had willen kopen, maar je kan nou eenmaal niet alles kopen. Deze oefenklok kreeg ze via de post van vrienden opgestuurd en wij zijn er allebei superblij mee. Zo raakt Eva nog beter gewend aan de tijd, de dagen in de week, seizoenen en maanden. Een fantastisch cadeau dus!

Kleren

Eva kreeg trouwens keileuke kleertjes voor d'r verjaardag, Een Sofia shirt helemaal uit Canada, een poncho gemaakt door Mijke, Frozenbloes en sjaal van Caroline en een jurkje van Kim. Leuk!!!!

Gelukkig maak je Eva ook blij met kleren. Die kreeg ze ook genoeg. Met ieder kledingstuk was ze net zo blij, zo schattig om te zien. Dus zoek je een cadeautje voor een vijfjarig meisje? Kleding is ook goed!

Creatief met kralen

IMG_4742Deze steekparels, of hoe ze dan ook heten, kreeg Eva van de ‘oma’ hier in Zwitserland. Een spel dat uitdaagt om creatief te doen en goed voor de fijnere motoriek (kan Eva nog wel gebruiken). Eva vindt het heel leuk om mooie creaties te maken.

Het boek Gorgels

De gorgelEen paar dagen na haar verjaardag kwam het boek Gorgels van Jochem Meyer binnen voor Eva. Een verhaal over wollige wezentjes. Meer kan ik er nog niet over vertellen want we lezen iedere avond een hoofdstuk voor. Eva is geboeid en weet de volgende dag nog precies wat er in de andere hoofdstukken stond. Leuk om eens een boek met hoofdstukken voor te lezen, een week geleden was ze daar nog echt te jong voor! hahaha

En dan nog de rest….

Uiteindelijk kreeg Eva nog zoveel meer. Leuke boeken om mee te knutselen, tekenspullen, spelletjes om van te leren, kleurboeken, lieve kaarten en van de buren en vrienden hier in Zwitserland vooral heel veel snoep! Echt bij ieder cadeautje zat een zak snoep. Geen klein haribo uideelzakje, maar gewoon een grote zak vol snoep. Bijzondere Zwitserse gewoontes 🙂

In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliatie-links

Show Full Content
Previous Oktober, de maand van…
Next De beste dansmoves bekijk je op Netflix

4 thoughts on “Schandelijk verwend met deze cadeaus!

  1. De houten klok hangt hier ook boven de eettafel al bijna 1,5 jaar.. Echt een succes elke morgen zetten ze de dag goed en oefenen we het klok kijken op speelse wijze..

    Ik heb nu al zin in Sinterklaas de kinderen weer heerlijk verwennen met cadeau’s..

  2. Die houten oefenklok heeft mijn zoontje ook. Erg handig! Wat gaaf die spacescooter haha. Mijn zoontje wil die ook heel graag em zeurt er inmiddels al een jaar om.

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close