Nu met de derde spruit op komst, staat niet alleen ons leven in het teken van een nieuw familielid, maar ook Lovethat wordt ook meer en meer gevuld. Want er is natuurlijk niets leukers dan een nieuw leven! En er valt zoveel over te vertellen, er is zoveel nieuws te ontdekken (ook voor een moeder die er al twee heeft) en ook de meiden krijgen een nieuwe rol in ons gezin.

Maar voordat het zover is en ze hun rol van grote zus en extra grote zus (ze noemen zich trouwens XL en XXL zus) mogen uitoefenen, is er nog tijd voor sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Nog twee maanden mag ik genieten van mijn grote meiden en de relatieve rust, voordat we onze nieuwe kindje mogen verwelkomen en deze rust voorlopig voorbij is. Dat ik trots ben op mijn meiden dat is een ding wat zeker is en hoewel ze alles wel heel spannend vinden, vinden ze het ook superleuk om mee te maken en te beleven hoe het met mij en dat getrappel in mijn buik gaat. Ik zou ze heel graag wat mee willen geven dat deze periode weerspiegelt, want bijzonder is het.

moeder en dochter ketting van DRKS online
moeder en dochter ketting van DRKS online

Moeder en dochter sieraad

Van DRKS online mocht ik een sieraad uitzoeken en ik hoefde niet lang te zoeken naar het sieraard wat voor mij heel wat gaat betekenen. Drie hartjes, drie kindjes die allemaal van mij zijn, dat was het sieraad dat ik zou uitzoeken. Het was gelukkig ook een sieraad dat ook in een kinderarmbandjes komt. Zo was voor mij de cirkel rond. Ik bestelde voor mezelf de ketting en voor de meiden een armbandje met drie hartjes. Deze krijgen ze met Sinterklaas en ik weet zeker dat ze er heel blij mee gaan zijn.

Twinning is niet alleen voor tweelingen weggelegd

Twinning, het dragen van dezelfde kleren of sieraden, is allang niet alleen meer voor tweelingen weggelegd. Er zijn diverse websites waarbij je dezelfde jurk als je kindje kunt kopen. Of wat dacht je van die familie-pyjama’s? Kinderen zijn supertrots als ze dezelfde trui als mama aan hebben – let wel op: dit is tot een bepaalde leeftijd! Maar hetzelfde sieraad als mama dragen kan natuurlijk altijd. En hetzelfde sieraad krijgen en dragen als je zussen, verbind ze alleen nog maar meer <3 Bekijk hier alle moeder en dochter sieraden

moeder en dochter ketting van DRKS online
moeder en dochter ketting van DRKS online

Ik hoop dat ze het armbandje net zo gaan koesteren als ik waarschijnlijk dit kettinkje. Wat zullen ze het bijzonder vinden om zo’n zelfde sieraad te dragen als hun moeder. Ik geef hem mezelf overigens ook met Sinterklaas cadeau 😉

Over DRKS

DRKS is vijf jaar geleden gestart door Mirjam en is inmiddels uitgegroeid tot het bekendste bruidsieradenmerk van Nederland en België, maar alle dames die op zoek zijn naar exclusieve, vrouwelijke en fashionable sieraden kunnen bij DRKS online terecht!

Shoppen met korting! Met de code MOEDER20 shop je bij DRKSonline.com nu met 20% korting (met uitzondering van de sale-items)

Show Full Content
Previous Zwarte piet, liever niet!
Next De Lumies worden broer en zus | Boekreview

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close