Voor de zomervakantie bestelde ik bij mijn telefoonaanbieder de iPhone 8. Maar omdat ik weer een bijzondere kleur bestelde, bleek dat ik er even op moest wachten. Natuurlijk was ik net zo happy geweest met een andere kleur, maar dat terzijde šŸ˜‰ Dat even wachten, werden weken wachten en die weken- werden maanden. Ik was er zo klaar mee en toen de iPhone 11 verwacht werd, besloot ik de bestelling van de iPhone 8 te annuleren. Gelukkig maar, want voor hetzelfde geld kreeg ik de 11 uiteindelijk.

deze foto werd ook met de iPhone 11 gemaakt.
Deze foto werd ook met de iPhone 11 gemaakt

De verschillen tussen de iPhone 7 en de iPhone 11

De Iphone 11 is heel wat anders dan de iPhone 7 die ik had. Zo werkt de 11 niet meer met vingerafdruk en een home-knop, maar met gezichtsherkenning. De 11 is ook wel groter dan de 7 (iets irritanter met mijn kleine handen), maar daar staat wel tegenover dat de batterij veel langer meegaat (niet meer tussendoor opladen) en dat je de batterij zelfs draadloos kunt opladen. Qua fotografie maakt de 11 ook betere foto’s en heeft het een fijne groothoekfunctie.

En nu mag mijn telefoon niet kapot gaan

Het was een beetje aanpassen in het begin, maar ik ben erg blij met wat de 11 kan en hoe hij het volhoudt. Maar hij moet het wel blijven volhouden. Mijn telefoons gaan namelijk altijd kapot. En ook al ben ik via mijn inboedel verzekerd tegen glasschade en kan je als de telefoon kapot gaat, zonder jou toedoen, gewoon naar een Apple Center om hem te repareren, er is altijd wel wat. Zo had mijn 6 uiteindelijk amper geluid en had ik bij de 7 dat de ‘shutter’ van de camera het niet meer deed en natuurlijk altijd na 2 jaar heb ik een gebroken scherm.

Een gebroken scherm is natuurlijk in deze tijd niet meer nodig. Want inmiddels kan je je scherm goed beschermen met speciale screen protectors en er zijn natuurlijk speciale hoesjes voor de iphone 11 te koop, hoesjes die je scherm beschermen.

Ik heb mijn telefoon beschermd met en screen protector en een mooi hoesje, uitgezocht door Liza. Vandaar dat mijn rode iPhone 11 een turkooise hoesje heeft. Nu maar hopen dat deze telefoon iets langer mee gaat dan 2 jaar.

Show Full Content
Previous The Love Letter van Lucinda Riley | Boek review
Next Zwarte piet, liever niet!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close