De pepernoten liggen al ruim een maand in de winkels. De Pietendiscussies zijn weer gaande (al heb ik het idee dat deze dit jaar niet weg zijn geweest). De speelgoedboeken liggen weer op tafel en de verlanglijstjes worden gemaakt. Het is weer de tijd van het jaar. Sinterklaas komt er weer aan. Hoewel mijn favoriete seizoen toch echt lente en de herfst is, vind ik de tijd van Sinterklaas ook wel heel speciaal. De verwachting, de liedjes, de gezelligheid en samen Sinterklaasfilms kijken. Heerlijk vind ik dat!

Sinterklaasfilms op Netflix

Je hoeft nu niet meer te wachten op het moment dat de films op tv verschijnen, want op Netflix staan een groot aantal Sinterklaasfilms. Welke films dat zijn? Ik zette ze (inclusief trailer) voor je op en rijtje!

Sinterklaas en het Pakjes Mysterie (2010)

Sinterklaas bewaart cadeautjes op een geheime plek, maar als hij ze wil ophalen, zijn ze weg! Lukt het hem de dief te vangen en de cadeaus op tijd terug te krijgen?

Sinterklaas en de Verdwenen Pakjesboot (2009)

Als de pakjesboot van Sinterklaas op weg naar de Nederlandse haven verdwijnt, begint de race om de lading op te sporen en de verantwoordelijke boef te vinden.

Sinterklaas en het geheim van het grote boek (2008)

Het is bijna Sinterklaas, maar de goedheiligman raakt verstikt in de snode plannen van een gemene dokter.

Sinterklaas en het raadsel van 5 december

De meeste schoorstenen zijn verdwenen en veel huizen zijn tegenwoordig beveiligd met een alarm. De arme Pieten worden steeds door de politie achterna gezeten als ze proberen de cadeautjes te bezorgen bij de kinderen. Eén voor één belanden ze in de gevangenis. Pakjesavond nadert en voor de Pieten en Sinterklaas wordt het een race tegen de klok om op tijd een oplossing te vinden en Pakjesavond te redden. Gaat het ze lukken?

Sint en Diego | De Magische Bron van Myra

Hoe de Zwarte Pieten hun kunstjes en capriolen kunnen uithalen, is één van de geheime krachten van het Grote Boek van Sinterklaas. Maar als die kracht op raakt, verliezen ook de Pieten hun magische krachten en dan is het onmogelijk om op 5 december pakjesavond te houden. Om dat te voorkomen, stuurt de Sint zijn trouwe Piet Diego met zijn Elite Pieten op avontuur. Een heel groot avontuur, want de enige plek waar ze de kracht kunnen herstellen is bij de magische bron van Myra, de geboorteplaats van Sint Nicolaas!

Sinterklaasjournaal: de meezing moevie

Een vaste kijker van het Sinterklaasjournaal wil graag van de Hoofdpiet weten, hoe groot de stoomboot precies is. Om dit goed te kunnen demonstreren, roept de Hoofdpiet alle Pieten bij elkaar om het pakjesruim leeg te halen. Maar als bijna alle pakjes op het dek staan, komt de stoomboot in zwaar weer terecht.

Show Full Content
Previous Lindau. Wat ben je prachtig!
Next Heiden – Rorschach met de Appenzeller Bahnen en mijn ouders

1 thought on “TIP| Sinterklaasfilms op Netflix

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: