Niet iedereen is gezegend met een volle bankrekening of met mensen om hen heen waarvan je wat kunt lenen als je zwanger bent. Een volle bankrekening heb ik ook niet, maar we hebben gelukkig wel heel veel spullen van Eva over, vrienden die maar wat graag hun hele baby-uitzet bij ons op zolder willen droppen en dat wat nog we nodig hebben, kunnen we kopen. Wij mogen echt niet klagen. Gelukkig zijn er ook initiatieven voor mensen die het absoluut niet breed hebben en aangezien wij bij Love that! van mooie initiatieven houden, wil ik jullie graag kennis laten maken met Slimme Boefjes!

Slimme Boefjes

Slimme Boefjes zamelt gebruikte babyspullen in en maakt er een schitterend pakket van voor iedere aanstaande ouder. In het baby-pakket, de StartKid, zitten gebruikte babyspullen van mooie kwaliteit. Alles wat de kraamzorg adviseert voor het verzorgen en kleden van een pasgeboren baby, vind je in dit pakket. Slimme Boefjes pakt de fris gewassen en gestreken kleding zorgvuldig in. Haar motto: het moet een feest zijn om uit te pakken. Omdat Slimme Boefjes afhankelijk is van wat ze binnenkrijgt, is elk babypakket uniek.

PV-20131104-04-2

Foto: StartKid voor meisjes

Voor slechts € 17,50 heb je al zo’n handig pakket in huis. Een pakket met ongeveer 100 items, alles wat je als aanstaande ouder nodig hebt voor de komst van je kindje. In de StartKid zitten onder andere rompers, badcapes, kleertjes, flesjes, jasjes, mutsjes, lakensetjes en ga zo maar door. Goed, het is niet nieuw maar als je nog heel veel nodig hebt en je hebt het niet breed, dan mag je wel in je handen knijpen dat ze bij Slimme Boefjes dit inzamelen. En wat slijt de eerste kleding van een baby nou? Ik kan je zeggen; niet!

Ondersteun Slimme Boefjes ook!

Heb jij nog spulletjes over van de kraamtijd en ben je het zat dat het op zolder staat te verstoffen? Denk dan eens aan Slimme Boefjes. Je helpt er zoveel aanstaande ouders mee en geeft daardoor andere baby’s ook een mooie start. In de Leiden, Zoetermeer, Gouda, Nieuwerkerk, Capelle Ad IJssel, Rotterdam en Den Haag staan er inzamelbakken en binnenkort komen er ook in de regio Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn inzamelboxen te staan. Klik hier voor alle adressen

 

 

Show Full Content
Previous Tof YouTube-kanaal gespot
Next Win de Don’t Worry, Be Happy -poster van Studioblomm

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close