Soms denk ik echt bij mezelf, wat deel je toch een hoop… En dat deel ik ook echt op heel veel plaatsen. Instagram, Facebook, Twitter en dan ook nog op Love that. Ik deel mijn hele leven! Bijna… Niet alles. Je zal niet snel iets naars tegenkomen online. Ik deel het liefste alles waar ik heel blij van word, gelukkige momenten, gebeurtenissen waar ik trots op ben of waar ik heel hard om moet lachen (en ja daar zijn mijn kinderen een onderdeel van!). Daarbij word ik ook betaald of krijg ik iets gratis voor een deel van de artikelen die ik hier schrijf (ze staan allemaal onder ‘samenwerkingen‘), maar ik deel niks met tegenzin. Love that is en blijft mijn fijne plekje op het net, en hopelijk inspireer ik jullie hiermee om ook wat vaker stil te staan bij de leuke, mooie en heerlijke momenten die je iedere keer weer tegenkomt.

Zo en dat waren mijn overdenkingen weer van vandaag ๐Ÿ™‚

Blijf altijd op de hoogte en volg me op รกl die social media…

Welk kanaal vind jij het leukste om te volgen?

social

Show Full Content
Previous Acht makkelijke carnavalskostuums voor jouw kleintje
Next You will forever be my always – gratis download

9 thoughts on “Social media… wat een hoop te volgen!

  1. Haha ik ben net een stalker ๐Ÿ˜‰ Instagram, blogloving en deze post zag ik toevallig via Facebook. Maar had ook twitter kunnen zijn… Man, ik ga je opeens overal ontvolgen nu, voel me echt een stalker……

    1. Volgens mij deel ik nog steeds overal een beetje. Ik denk qua foto’s instagram, maar qua dagelijkse gang van zaken twitter. Niet meer zoveel als eerst eigenlijk, misschien heb ik nu wel de ideale combinatie gevonden! Ik volg je terug!

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close