Wat hebben we hier de laatste dagen een lol in huis. Niet alleen is na het weekendje Nederland, het humeur van de meiden enorm verbeterd maar door al het speelgoed van Sinterklaas en wat er nog uit Nederland kwam, hebben ze weer genoeg om handen.

Soggy Doggy

Binnenkort willen we weer een nieuwe hond en we zijn ons al aan het oriënteren op ras en wat er weer allemaal bij komt kijken. Met het spel Soggy Doggy kunnen we ook weer even wennen aan het fenomeen Natte Hond!

review Soggy Doggy
review Soggy Doggy
Het doel van het spel is om als eerste ‘droog’ aan de overkant te komen. Maar dat doel raakten de meiden al snel kwijt. Want hoe leuk is het als die hond gaat schudden! De meiden vonden het maar wat leuk om dan weer terug naar het begin te gaan.

Het spel is eenvoudig. Je dobbelt een kleurtje en gaat dan naar het vakje met dezelfde kleur. Op het vakje staat wat je moet doen. 1 keer de douche pompen of misschien wel draaien aan de kraan? Als je aan de kraan draait, heb je kans dat de hond gaat schudden. Spannend!

review Soggy Doggy
review Soggy Doggy
Let wel op. Het spel maakt gebruik van water. De tafel wordt dan ook nat! Niet zo extreem hoor, maar wel iets om rekening mee te houden. Verder moet je vooral veel lol maken met dit spel!

Soggy Doggy van Spinmaster koop je voor 22,95

Bij mijn ouders lag heel veel reviewmateriaal, waaronder dit grappige spel #soggydoggy ? #lizaopfilm #spelenmaar #spinmaster #review

Een bericht gedeeld door Marlieke.com | LoveThat.nl (@marliekecom) op

 

Show Full Content
Previous Flitsweekendje Nederland
Next Serie Frauenlauf | Michal had geen excuses meer en ging lopen!

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close
%d bloggers liken dit: