Weet je niet wat je moet geven voor een verjaardag of voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst (ja, de wintermaanden staan straks echt weer op de stoep). Dan is er voor deze grote wereldproblemen de Speelgoed van het jaar verkiezing! In 6 leeftijdscategorieën wordt ieder jaar door een jury en door het publiek zelf het leukste speelgoed van het jaar uitgekozen.

Via Vtech kreeg ik een mailtje dat er van hen maar liefst 4 producten genomineerd zijn. Zowel in categorie 0 tot en met 3, als in de categorieën 4-5 en 6-7. Ik heb natuurlijk kinderen in een soort van alledrie de categorieën. Eva staat natuurlijk op het punt om zes te worden. Hoe leuk is het dat ik voor de kinderen een cadeautje mocht uitzoeken uit deze 4 genomineerden. Benieuwd welk cadeautje ik voor haar heb uitgekozen? Lees dan snel verder!

Vtechs genomineerden voor Speelgoed van het jaar

vtech-speelgoed-van-het-jaar-verkiezingToet Toet Auto’s Ruimtestation | Ik heb natuurlijk meisjes en mijn dames spelen niet met Toet Toet auto’s.

Mijn Magische Bureau 3 in 1 | Een eigen bureautje waarop je alles leert dat je op school ook krijgt. Superleuk alleen is dit in ons geval met de tweetaligheid niet zo heel handig. De meiden kunnen beter de methodes hier in Zwitserland volgen.

Kidi Super Star | Meezingen met je favoriete muziek, dat deed ik vroeger ook. Eva zingt en danst ook graag. Maar de keuze viel toch op het laatste speelgoed.

Kidi zoom Selfie stick | Dit is natuurlijk echt iets voor Eva. Het meisje dat zo graag foto’s maakt, vlogs opneemt en ga zo maar door. Een perfect cadeautje voor haar verjaardag als je het mij vraagt. Ik ben benieuwd wat ze ervan vindt.

Wil je meer Vtech speelgoed zien? Klik dan hier

 

 

Show Full Content
Previous Hoe overleef je een verhuizing?
Next Nieuwe sneakers via Sneaker Outlet

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close