Ik ben geen groot fan van speentjes bij kinderen. Ik vind het eigenlijk gewoon geen gezicht (eerlijk toch?). Hoewel ik weet dat kinderen er erg veel aan hebben, er rustig van worden, er goed van slapen en ga zo maar door, ben ik ontzettend blij dat Eva alleen maar na de zwemles een speen lekker vond. Het scheelde me in ieder geval weer ‘het weggooien van de speen’. Aan de andere kant sliep Eva nooit ergens anders. Ik of iemand anders moest altijd een half uur met haar of met de wagen lopen, wilde ze voor maximaal 45 minutenin slaap vallen. Had ze wel geslapen met een speen, dan had het me heel wat tijd gescheeld gok ik.
Alles heeft zo zijn voor- en nadelen

Helaas weet ik niet waar nummer twee behoefte aan heeft en misschien zit ik de komende 2/3 jaar ook wel vast aan een speen. Een speen die niet persé lelijk hoeft te zijn, we kunnen natuurlijk die baby ook voorzien van een hilarische speen. Heb nu al medelijden met deze baby!

speentjes

Nog meer hilarische speentjes vind je op Pinterest (klik op de foto)

Wat denk je, zou jij je kind met zo’n speen rond laten lopen of juist zo weer helemaal niet?

 

Show Full Content
Previous Wat te doen met al die oliebollen?
Next Een 365 dagen project, iets voor jou?

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close