Nadat vanochtend artikel met de leukste spellen voor volwassenen online kwam, kunnen de kinderen natuurlijk niet achterblijven. Ik zocht en vond voor ons en voor jullie acht leuke spellen voor kinderen. Deze spellen zijn vandaag nog te bestellen en met Oud en Nieuw nog te spelen.

Begint het bij jou ook al zo te kriebelen? Bijna zijn we weer toe aan een heel nieuw sprankelend jaar! Ik heb er zin in!

De leukste spellen voor kinderen

Dokter Bibber

9200000021394336

Dokter Bibber vond ik vroeger al spannend om te spelen en nog steeds. Welke dokter in spe lukt het om de kikker uit de keel te halen?

Rara wat ben ik

spellen voor kinderenHou je vast voor een middag of avond vol plezier met Rara wat ben ik?

Lotto of Bingo

9200000030251991Speel Bingo en zorg voor echte cadeautjes. Het hoeft natuurlijk niet veel te zijn, maar het maakt het spelen nog leuker. Mooie bijkomstigheid is dat de kinderen goed de getallen leren.

Toren van Pisa XL

1030778Een extra grote Toren van Pisa. We kennen dit spel allemaal nog wel van vroeger, des te leuker is het om nu weer met je kinderen te spelen.

Twister

spellen voor kinderenLekker bewegen op Oudejaarsavond of gewoon doordeweeks. Twister is altijd een leuk idee en plezier gegarandeerd.

Wie is het?

IMG_9238-2Over Wie is het? schreef ik onlangs al. Een aanrader om te kopen en te spelen zo in de vakantie.

Stratego

1004004004575864Ook Stratego hoort natuurlijk in dit rijtje met spelletjes thuis! Wie is de beste opperbevelhebber van zijn leger en wie beschermt zijn vlag het beste? Je hebt ook nog een junior-editie

Frozen Magical Ice Palace

9200000040929623_1Wie brengt de zomer terug in Arendelle? Ga op zoek naar Elsa op de Noorderberg en breng de zomer terug. Dit is natuurlijk hƩt spel voor de echte Frozen fan!

 

Zoals je ziet, ik ben nogal van de klassieke spellen šŸ™‚ Welke spellen spelen jullie graag?

Show Full Content
Previous De leukste spellen voor volwassenen voor o.a. Oud en Nieuw
Next De 8 populairste blogs van 2015

2 thoughts on “De leukste spellen voor kinderen voor o.a. Oud en Nieuw

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close