Je schoenen matchen bij je riem en bij je tas, misschien heb je zelfs nog sieraden aan die daar ook goed bij passen? Vanaf nu heb je geen reden meer dat je horloge er niet bij matcht. Bij Horloge.com koop je namelijk ‘o Clock’ horloges die je kunt aanpassen op je outfit! Niet alleen de bandjes komen in 28 verschillende kleuren, ook de wijzerplaten komen in heel veel verschillende uitvoeringen.
IMMAGINE-1174x150px_1
Ik mocht een horloge uitzoeken van hen om erover te schrijven. Ik ben een beetje safe gebleven omdat ik nu vooral een horloge wilde die bij deze zomer past. Op basis van dit basishorloge kan ik in de toekomst besluiten om het klokje te veranderen of om nog wat hippe horlogebandjes erbij te kopen! De klokjes kosten tussen de 10 en 28 euro, de bandjes los een tientje. Dat vind ik niet duur en zo kan je gemakkelijk je horlogebandje aanpassen op je outfit! Mijn keuze viel op de Water Blue – Silver versie.

De volgende dag werd er al een mooi pakketje afgeleverd! Wie denkt dat je dan een horloge en een klokje krijgt, die heeft het mis. Misschien weten jullie het al, maar ik hou ervan als de beleving wordt doorgezet in de verpakking. Een bestelling dat is ingepakt als cadeautje, kan bij mij al niet meer stuk. Ik kreeg mijn bestelling in een fantastisch blik. Wat een feest om te krijgen en het was zelfs nog spannend ook om hem uit te pakken!

Wat een gaaf cadeau zo!
Wat een gaaf cadeau zo!

Je kunt trouwens de bandjes in 4 verschillende formaten bestellen; 15, 16, 18 en 20 cm. Ik heb nogal brede polsen dus koos voor de laatste. Hij zit wel wat ruim hoor, maar ik denk dat dit wel lekkerder zit in de zomer als ik weer opzwel. En mocht ik ooit wat dunnere polsen krijgen, dan koop ik voor een tientje wel een kleiner bandje šŸ˜‰

Staat mooi zo toch?
Staat mooi zo toch?

Er is echt zoveel keuze in O Clock horloges, ik kan het niet eens allemaal laten zien. Hieronder zie je een kleine selectie van bandjes, klokjes en mogelijkheden. Gaaf he! Kijk voor de hele O Clock – collectie op www.horloge.com/o-clock

Keuze genoeg!
Keuze genoeg!
Show Full Content
Previous Fotoalbums, een zwemdiploma en veel knuffelen – weekoverzicht
Next Kleurrijke en vrolijke accessoires vind je bij Sproet en Zoet

Comments

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close