Je leest het goed, ik heb het over goede voornemens. Ik doe toch niet aan voornemens? Als ik iets wil veranderen, dan doe ik dat direct. Ik ben het type dat terugkijkt op een periode en ziet dat het anders moet. In mijn geval heb ik de laatste weken teveel flauwe en foute series en films gekeken en te weinig gesport. Het is tijd om meer te sporten en wat extra informatie in mijn hoofd. Daarom heb ik het hardlopen weer heerlijk opgepakt. En in plaats van mijn iPad of telefoon te gebruiken voor licht verteerbare televisie, heb ik de koe direct bij de horens gepakt en Storytel gedownload. De luisterboekbibiotheek met ruim 60.000 luisterboeken!

Storytel, de bibliotheek vol luisterboeken

Storytel ken je misschien wel als de luisterboekbibliotheek, maar wat mij echt verbaasde was het enorme aantal boeken in verschillende talen dat beschikbaar is. Zo lees je niet alleen boeken van Nicci French, maar luister ik op dit moment de Engelse versie van Dan Brown’s De Oorsprong, het boek waar ik iedere avond bij in slaap val. Ook checkte ik welke marketingboeken er te beluisteren zijn, want ik ben wel toe aan nieuwe informatie in mijn hoofd, en ik ben enthousiast. Ik zie het zelfs voor me dat ik tijdens het hardlopen, Duitse les volg. Met ruim 60.000 boeken, kan iedereen zijn favoriete boeken vinden. Wat een uitkomst!

Storytel luisterboek downloaden

Je luisterboek downloaden

Via Google Play  en Appstore, download je de Storytel app op je telefoon. Je kunt je heel handig via Facebook aanmelden en daarna inloggen, je kunt ook gewoon een account aanmaken. Met je account kun je een kijkje nemen in het grote aanbod dat een account op Storytel biedt. Je kunt op je gemak de samenvattingen van de boeken lezen, boeken op je boekenplank zetten. Je kunt ook luisteren naar een fragment van het boek, zo weet je wat je qua stem kunt verwachten. En als laatste zijn er reacties op het (luister)boek van andere luisteraars. Het werkt allemaal erg gemakkelijk, vloeiend en zonder problemen.

Hoe luister je naar je favoriete boek

Heb je het boek dat je wilt horen gevonden, dan speel je het af. Je kunt scrollen naar het stuk dat je wit horen, maar als je je boek hebt afgesloten, weet de app exact waar je bent gebleven voor de volgende keer. Je kunt je boek online afspelen, maar het is ook mogelijk om je boek te downloaden. Val je, net als ik, snel in slaap met een boek, dan is het handig als de de slaaptimer aanzet. Dan gaat het boek niet eeuwen door, als je in slaap bent gevallen! Er is zelfs de mogelijkheid om een bookmark toe te voegen aan je boek, zodat je later precies weet bij welk stuk er iets interessants te vermelden was.

Profiteer van Storytel via Lovethat met een proefabonnement van 30 dagen!

Via Storytel is het altijd al mogelijk geweest om een proefabonnement af te sluiten voor 14 dagen. Via Lovethat mag ik je echter een proefabonnement van 30 dagen aanbieden! Dertig dagen lang de app compleet gebruiken voor slecht 99 cent. Ik ben heel benieuwd of jij al zo gedigitaliseerd bent om je boeken niet meer in je handen te hebben, maar zelfs een stap verder te gaan door ze voor te laten lezen!

>> GA HIER DIRECT NAAR JE PROEFABONNEMENT

Hoe maak je gebruik van dit leuke aanbod?

  • Download de app via Google Play of de Appstore
  • Registreer je via deze link om van dit aanbod gebruik te maken
  • LET OP! Na dertig dagen verandert je proefabonnement in een vast abonnement en betaal je € 9,99 per maand.

Storytel luisterboek downloaden

Show Full Content
Previous Hoe waren onze kerstdagen zonder familie?
Next Boor | Koken op oudjaarsdag!

1 thought on “Storytel, een van mijn goede voornemens

Laat hier je reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Close
Close